-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bir konu hakkında konuşurken , tartışma yaparken fikirlere yapılan yorumlar veya o fikire katılıp katılmadığını belirtmenin herhangi bir "baltalama" belirtisi olduğunu düşünmüyorum burası yoruma açık bir ortamdır, her türlü fikre saygım vardır. Eğer yine de bir kusurum olmuşsa affola.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aslında konuya önünüzde cokbilgi com gibi Türkiye 6,831 alexarankli ve pr2'li bir site var diye yazıyor ve devam ediyordum. Fakat, buradaki yorumları kaale almadığınız için gerisi bende kalsın diyorum. Kusura bakmayın fakat siz daha buradaki yorumlara dayanamıyorsanız, işiniz zor. Allah yolunuzu açık etsin. Ne diyeyim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sağlık teknikeri
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Baltalamak kelimesi moda olmuş bu ara. Baltalamak ile ne alakası var.
Adam kesinlikle denemeyin deyip gülmüş. Niye diye sorarsin. Adam da şudur budur diye söyler. Forum zordur emeleligi çoktur. O yüzden dedi sanırım ama hemen balta olarak algılamak doğru değil.
Ayrıca bu tarz fikir edinmeler özgün üretimden uzaklastirir. Ürettiğiniz bir proje özgün ve farkli olmaktan çıkarsa gelisimden de uzak olacaktır.
Domain güzel. Ama domain her şey değil. Neyi isleyeceginiz daha önemli. Bkz *** N11
Ama içerik ve domain bağlantılı olursa içerik zengin ve özgün olursa o zaman daha bomba olur
Bkz sahibinden Hepsiburada DH wmaraci
Domain iyi olup içerik kötü olursa da yıne ise yaramaz
Reklam olmasın standart genelgecer türkçe kelimelerden oluşan birçok süper domain olduğunu tahmin edebilirsiniz.