lostyazilim
tr.link

Bilgi Çok.com Öneriler

17 Mesajlar 2.395 Okunma
lstbozum
tr.link

BursaMerkez BursaMerkez Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%0)

kursat3 adlı üyeden alıntı

Bence de forum hem çok vakit ister hem de göze hitap etmez gibi

Kardeşim elindeki domain adı üstünde bilgi çok. Sonuçta bu alan adıyla yapabileceğin tekşey bilgilerin olduğu bir forum , blog vs. hangi platformda yayın yapmak istediğin sana kalmış...

Ek Olarak:

errorcode adlı üyeden alıntı

Konu sahibide baltalamış oldu galiba :)

sen boş boş yorum kasana kadar mantıklı bir cavabın varsa onu yazda adama fikir ver.

wmaraci
reklam

kursat3 kursat3 [.::.] Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 2, (%50)
Bir konu hakkında konuşurken , tartışma yaparken fikirlere yapılan yorumlar veya o fikire katılıp katılmadığını belirtmenin herhangi bir "baltalama" belirtisi olduğunu düşünmüyorum burası yoruma açık bir ortamdır, her türlü fikre saygım vardır. Eğer yine de bir kusurum olmuşsa affola.
errorcode

kişi bu mesajı beğendi.

BursaMerkez BursaMerkez Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%0)

Bir konu hakkında konuşurken , tartışma yaparken fikirlere yapılan yorumlar veya o fikire katılıp katılmadığını belirtmenin herhangi bir "baltalama" belirtisi olduğunu düşünmüyorum burası yoruma açık bir ortamdır, her türlü fikre saygım vardır. Eğer yine de bir kusurum olmuşsa affola.

Kesinlikle Denemeyin kelimeleri bir fikir midir ? ya da fikri beğenmediğinimi belirtmektedir ? Bu Fikre Katılmıyorum mu demektir ? yok sa Fikri Baltalamakmıdır ? bu soruları kendine sorarsan daha iyi anlarsınız. Eğer kişi kesinlikle denemeyin çünkü şu sebepten dolayı gibi birşey söylese zaten tek kelime söylemem...

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Aslında konuya önünüzde cokbilgi com gibi Türkiye 6,831 alexarankli ve pr2'li bir site var diye yazıyor ve devam ediyordum. Fakat, buradaki yorumları kaale almadığınız için gerisi bende kalsın diyorum. Kusura bakmayın fakat siz daha buradaki yorumlara dayanamıyorsanız, işiniz zor. Allah yolunuzu açık etsin. Ne diyeyim?
BursaMerkez

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

kursat3 kursat3 [.::.] Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 2, (%50)

bilgive adlı üyeden alıntı

Aslında konuya önünüzde cokbilgi com gibi Türkiye 6,831 alexarankli ve pr2'li bir site var diye yazıyor ve devam ediyordum. Fakat, buradaki yorumları kaale almadığınız için gerisi bende kalsın diyorum. Kusura bakmayın fakat siz daha buradaki yorumlara dayanamıyorsanız, işiniz zor. Allah yolunuzu açık etsin. Ne diyeyim.

buradaki yorumları kaale almayacak olsam buraya konu açmazdım buradaki yorumlara dayanamadığım düşüncesine de nereden ulaştığınızı merak ediyorum

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

buradaki yorumları kaale almayacak olsam buraya konu açmazdım buradaki yorumlara dayanamadığım düşüncesine de nereden ulaştığınızı merak ediyorum

Yukarıdaki baltalama konusundan ulaştım sanırım.
BursaMerkez

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

vuralemre vuralemre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Sağlık teknikeri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** E**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 40 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
Baltalamak kelimesi moda olmuş bu ara. Baltalamak ile ne alakası var.
Adam kesinlikle denemeyin deyip gülmüş. Niye diye sorarsin. Adam da şudur budur diye söyler. Forum zordur emeleligi çoktur. O yüzden dedi sanırım ama hemen balta olarak algılamak doğru değil.

Ayrıca bu tarz fikir edinmeler özgün üretimden uzaklastirir. Ürettiğiniz bir proje özgün ve farkli olmaktan çıkarsa gelisimden de uzak olacaktır.

Domain güzel. Ama domain her şey değil. Neyi isleyeceginiz daha önemli. Bkz *** N11
Ama içerik ve domain bağlantılı olursa içerik zengin ve özgün olursa o zaman daha bomba olur
Bkz sahibinden Hepsiburada DH wmaraci
Domain iyi olup içerik kötü olursa da yıne ise yaramaz
Reklam olmasın standart genelgecer türkçe kelimelerden oluşan birçok süper domain olduğunu tahmin edebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al