-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba değerli arkadaşlar askerdeydim yeni geldim gitmeden sitelerimi satmıstım pin onaylı 2 ödeme almış olduğum adsense hesabımdan daha fazla kazanmak amacıyla adsense ortaklığı yapmak istiyorum kısaca bahsetmek gerekirse siteniz var herşeyi düzgün yaptığınızı sanıyorsunuz ama adsense baş vurunuz bir türlü onaylanmıyorsa sizlere reklam kodlarımı verebilirim aylık olarak sitenizin kazancını hesaplayıp gelen gelirin yarısını paypal veya banka hesabınıza aktarabilirim unutmayalım ki diğer reklam firmalarının verdiği ücret adsense nin 10 da 1 bile değil w***z vb siteler kabul edilmeyecektir hitiniz çok ta önemli değil 500 tekil bile olsa yeterli bizim için
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Forumda yenisiniz. Güvenceniz nedir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
forumda yeniyim hocam evet dediğim gibi askerlik yeni bitti güven sıkıntısı olacağını sanmıyorum sonuçta sürekli olarak kazanacağımız bir iş hocam o yönden şüpheniz olmasın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Böyle işlerde söze bakılmıyor işte.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sanırım bu konu başka yerde de açılmıştı baya da bi tepki gördü heralde
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bence azdeğil sonuçta ödemeyi yaparken belli bir miktar kesinti olacaktır bunların hepsini göz önünde bulundurarak bu şekilde bir iş yapmaya karar verdim sizlerden ricam konumu baltalamayın adsense 'e uygun içerik barındırdığı halde adsense hesabı alamayanlar için bence kaçınılmaz bir fırsat