Google ne yaptığını iyi biliyor aslında ama işte sonuç olarak sadece bir google yok arama motorları olarak bing.com ve yandex'te mevcut. Sadece google'den alacağınız hit ile ilgili söz konusu varsa eğer evet Pagerank çok önemli birşey. Fakat farkındaysanız günümüz internet çağında aşırı derecede sosyal ağlar ve internet siteleri bloglar v.s. açılıyor. Google gibi arama motorları bunları elbette ki göz önüne alarak birkaç işlemler sonucunda en iyisini bulmak için Pagerank gibi sistemler ile göz önüne çıkarmaya çalışıyor. Düşünsenize bi, google herkeze adsense kapısını açsa ne olur :) Merak etmeyin yakında bir güncelleme yapıp tüm siteleri alt üst edecek hatta ve hatta yeni sitelere backlink çalışması yaptırarak 1. sıraya çıkartma arzusu olan arkadaşların siteleri sanırım sona doğru gidecek gibi. Sonuç olarak Pagerank ise eğer konumuz evet pagerank açıklama yapmasalarda yıl sonuna kadar bir güncelleme alacak. Bunu ben değil google'nin mod.ları söylüyor.

Siz siz olun lütfen sitelerinize doğru düzgün önem gösterin eğer bilmiyorsanız yazı yazmayı kopya içerikte olsa nasıl paylaşılacağını, lütfen ekip içerisine girerek birşeyler yapmaya çalışın bireysel kimse doğru düzgün biryerlere gelemez. Minimum 1 TL max. 300 TL kazanırsınız ki bunun %50'sini zaten geri yatırırsınız siteleriniz için. Her zaman diyorum, birileri atlıyor pat diye şu site tutar mı evet tutar aç sonra bir bakıyorsun 1 ay sonra 200 TL masraf ettiği siteyi 50 TL'ye satıyor ne oldu şimdi.

Bu konunun doğru olduğu için bu yazıyı yazıyorum uğraştırmayın kimseyi. Eğer gerçekten işi biliyorsanız yapın bu işleri ama yok yapamıyorsanız girin bir kişinin yanına gel beraber yapalım deyin yada orda paylaşımlarınızı yapın. Oda olmadıysa zaten wmaracı gibi webmaster forumları sizlere bu önceliği gösteriyor. Bu tip konular ile heyecan yaparak sitem güncellenecek para kazanıcam oley demeyin olmuyor o dedikleriniz...