-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhabalar değerli arkadaşlar.Ben bu foruma katılalı bir kaç hafta oldu.Arkadaşlar ben bir yemek sitesi açmayı planlıyorum tatlı ağırlıklı olmak üzere özgün tarifler paylaşacağım.Daha önce bu sektörde yer almadım sizden istediğim bir kaç tavsiye verirmeniz bu sektör hakkında,nasıl kazanç sağlıyabilirim vs.Arkadaşlar şimdiden olumlu/olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım ve iyi forumlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Yemek sektörü oldukça zorlu bir sektör sana tavsiyem alt sayfalara çalış yani yemek tarifleri kelimesine boşuna çalışma ilk sayfaya bile çıkamazsın. Ama girdiğin bir popüler tatlı tarifine ağırlık ver o kelimelerde yükselmeye çalış. Bu şekilde yaparsan daha iyi sonuç alırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Forumda bir arkadaş yabancı site satiyor domainide güzel bir bak istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Azim olduktan sonra yapılamayacak şey yoktur. Yeter ki azmet.
Geçen gün de yazdım. İki soruyu sor kendine
1-içeriğin yeterli mi (yani popüler siteler ile rekabet edebilecek misin?)
2- Kullanıcıyı sitende ne yaparsan daha fazla tutabilirsin? (Mesela resimlerin kalitesi, çoğu sitede çok yetersiz resim var ve kaliteleri düşük. Resimi görenin yutkunması gerek vs. )
İlk zamanlarda belki hiç tıklanma olmayacaktır. Ama içeriğin kalitesini google bir gün mutlaka görecektir. O zaman da istediğin yere gelmiş olacaksın. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle bu sektörde rakipler çok fazla. Fakat çok büyük bir site yok. Eğer siz en büyük site olmak istiyorsanız yatırım yapmalısınız. Özgün yazılar,görseller v.b şeyler siteyi her zaman yükseltir. Tabi profesyonel birisinden düzenli olarak SEO ve backlink desteği almalısınız. SEO ve backlink ayrı şeyler bunlara dikkat edin.İyi çalışmalar :)
Grapixa
Piksel Terbiyecisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence yemek tarifleri konusunda farklı ve özgün içerikler sağlarsan, tabi emek de sarfedersen başarırısın. Özel bir konsept yakalamalısın. Kolay yemek tarifleri vs. gibi. İçeriği bir yerden alırsan hiçbir işe yaramaz. Benden tavsiye. Büyükannelerin el ile yazdığı yemek defterlerindeki tarifleri web ortamına aktarsan şahane olur mesela. Ya da kolay çorba, kolay köfte gibi kolay yemek tariflerine yönelik bir çalışma yapabilirsin.
Ne yaparsan yap öncelikle Seo optimizasyonu olan bir web site edin. Çünkü çok içerik gireceksin. Baştan iyi bir sistemle yola çık.
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yemek Sitesinden Adsenseden para kazanamassın.Fİrma Reklamı dersen Kimden alacaksın !.Nerden gelir elde etmeyi düşündüğün hakkında bilgi verirsen ona göre yardımcı olalım.Ben şahsen gelir göremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Konu içine adsense, sidebar, header gibi alanlara da gıda firmaları, restaurantlar ve başka yemek sitelerinin reklamı alınabilir.