Dün sıralamalarda bir hareketlenme oldu. Ama hiç bir sitem etkilenmedi. Yani sizin rakiplerinizden iyi çalışıp atılım yapanlar olmuştur. WM forumları arasında da sıra değişikliği gözlemledim.
İmzamdaki 3. site "webmaster sitesi" sorgusu ile 3-4 aydır 2. sıradaydı. Geçen hafta 3. sıraya inmişti. Dün tekrar 2. sıraya geldi.
İmzamdaki ikinci site, "webmaster forumu" sorgusu ile aylardır 7. sırada. Bir milim oynamadı yerinden.
Kontrol eden olursa, google hesabı kapalı iken ve tarayıcı geçmişi, önbelleği temizken yapsın.
site:domain.xxx sorgusu her zaman tutarlı olmuyor. Kafanızı takmayın o sorguya.
İmzamdaki 3. site "webmaster sitesi" sorgusu ile 3-4 aydır 2. sıradaydı. Geçen hafta 3. sıraya inmişti. Dün tekrar 2. sıraya geldi.
İmzamdaki ikinci site, "webmaster forumu" sorgusu ile aylardır 7. sırada. Bir milim oynamadı yerinden.
Kontrol eden olursa, google hesabı kapalı iken ve tarayıcı geçmişi, önbelleği temizken yapsın.
site:domain.xxx sorgusu her zaman tutarlı olmuyor. Kafanızı takmayın o sorguya.
Çerezleri vb. temizlemeye uğraşmak istemeyenler 74.125.224.72 adresinden Google'a girebilirler. IPden girince çerezsiz, sanki sıfır bir tarayıcıdan girmiş gibi arama sonuçları çıkıyor. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, ben de onun yorumunda gördüm bu IPyi.