ismail03 adlı üyeden alıntı
Hocam bu çıkışı sizden bekleyebilirim çünkü yaptığınız script çok güzel ancak biraz esnek olması gerekir diye düşünüyorum
misal davulga köyü diye google da aradım ilk site çıktı bu sitenin kaynaklarını aynı grupta toplamak daha güzel olara
Örnek
aramasitesi.com/png
aramasitesi.com/cep
aramasitesi.com/ara
böyle olacağına
aramasitesi.com
-png çevir
-ceviri
-android
-cep telefonu fiyatı
--aramasitesi ile alakalı tüm sonuçları göster
(google da bu özellik yok daha basit olanı var tüm sonuçları göster diyor ancak aynı siteden başka sonuçları da çıkarıyor böyle daha bir güzel olur subdomainleri karıştırmıyorum hostinger-10tl.net-000webhost gibi host firmalarında sitelerde girer kötü olur biliyorum basit değil biri çıkıp atarlanmasın sadece öneri )
bunu burdan bildirmeniz bence kötü ne kadar kötü olsada destek çıkmalıyız Türkiyeden çıkan bi site aynı duruma kendinizi koyun önemsemesenizde nasıl hissedersiniz?
yaptığın yorum için çok teşekkür edeceğim,şuan projede fikir oalrak köklü değişikliklere gidiyorum,tamamen Ülkemiz webmasterlarına destek oalcak şekilde biçimlendiriyorum sistem ilk etapta manuel şekilde ilerleyecek diyebilirim,
-Aranan içeriğe göre Reklam Göstererek Sağlıklı hit çekebileceksiniz.
Reklam olayını ücretsiz olarak sunacağım editörlerin beğendiği siteler otomatik olarak Text reklam olarak arama sonuçlarında yayımlanacak bu şekilde hem organik hit hemde backlink kazanabileceksiniz sitemize eklenen tüm url adreslerinin özenle seçilmesi nedeni ile Kaliteli backlink sahibi olacaksınız
-Sitemize üye olan kullanıcılar Kendi sitelerinde paylaştıkları makale,ders gibi şeyleri bizim sitemize ekleyip altına kaynağını bırakabilirler
-Sitede bulunan tüm içerik web,programlama,tasarım gibi içeriklerden oluşacağı için her kullanıcı kendini geliştirebilecek