elegan adlı üyeden alıntı

ben şuan bir firmanın web sitesini yöntiyorum, ayrıca nacizane küçük e-ticaret, film-dizi öneri ve kişisel bloğum var. film sitemde tasarım aşamasında. bu işlerden para kazandığımı senelerdir biliyor babam bu nedenle bana güveniyor böyle bir imkan sunuyor yoksa bende yapılabilecek birçok şey olduğunu biliyorum yanlızca tek isteğim farklı düşünen insanların düşüncesini öğrenmek

Dostum benim sana tavsiyem ancak şu olur.Bu konuyu açmamalısın.Profesyonel birisine danışman en doğrusu olacak.Birisi gelip "bilader felan işte çok para var" diyince gidip hemen oraya yatırım mı yapacaksın ? :) Baban sana güvenmiş eyvallah fakat ne olacağı belli olmaz 100 bin tlyi direk bir işe yatırmak parayı çöpe atmaktan farksız.Kendin biraz araştırma yap başka şeylere de yönelebilirsin buradaki herkes sitesinden iyi kötü para kazanıyor zaten önemli olan o değil işin devamlılığı ve sözkonusu para 100.000 TL ve azımsanacak bir miktar değil hele de sen gelip 100 bin tl ile ne sitesi açsam dersen olmaz :) Şimdiden hayırlı olsun..