cagman adlı üyeden alıntı

Adam zaten ne tür iş yapayım demiş sen ofis aç demişsin ne tür bir ofis ne üzerine bir ofis sırf yorumum bulunsun diye yorum atmışsın birde iğneleyici bir eleştiri.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.


açıkçası bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ve bir ekip toplayıp bu işe atılmak 100 bin liradan fazla tutabilir. hem garantilide olurmu bilinmez. bana yön gösterecek birininde olmadığını düşünürsek başka birşeyler yapmak daha iyi gibi duruyor.

Ek Olarak:

BASocial adlı üyeden alıntı

Dostum benim sana tavsiyem ancak şu olur.Bu konuyu açmamalısın.Profesyonel birisine danışman en doğrusu olacak.Birisi gelip "bilader felan işte çok para var" diyince gidip hemen oraya yatırım mı yapacaksın ? :) Baban sana güvenmiş eyvallah fakat ne olacağı belli olmaz 100 bin tlyi direk bir işe yatırmak parayı çöpe atmaktan farksız.Kendin biraz araştırma yap başka şeylere de yönelebilirsin buradaki herkes sitesinden iyi kötü para kazanıyor zaten önemli olan o değil işin devamlılığı ve sözkonusu para 100.000 TL ve azımsanacak bir miktar değil hele de sen gelip 100 bin tl ile ne sitesi açsam dersen olmaz :) Şimdiden hayırlı olsun..


yok ben ne sitesi açsam yazmadımki, yani özellikle internet alanında yazdım. gelecekte herşeyin internetten yürütüleceğini düşündüğüm için.