lostyazilim
tr.link

Bilgisayarı Yeni Topladım İşletim Sistemi Kurulumu

24 Mesajlar 11.036 Okunma
acebozum
tr.link

mhalat mhalat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 248 / 195
  • Ticaret 1, (%100)
belliki teknik konulardan anlamıyorsun, buna rağmen kurcalamadık yerini de bırakmıyorsun. üstüne üstlük te vatana yada başka yere kabahat buluyorsun. anlamıyorsan kurcalamayacaksın. İlk başta yardım isteseydin herşey daha kolay olurdu. Şimdi sen kurcaladıkca bozuyorsun. iyisimi götür aldığın yere herşeyini yaptır. sen sadece power tuşuna bas.

elektronikssl
webimgo

Lorko Lorko WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 37 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

mhalat adlı üyeden alıntı

belliki teknik konulardan anlamıyorsun, buna rağmen kurcalamadık yerini de bırakmıyorsun. üstüne üstlük te vatana yada başka yere kabahat buluyorsun. anlamıyorsan kurcalamayacaksın. İlk başta yardım isteseydin herşey daha kolay olurdu. Şimdi sen kurcaladıkca bozuyorsun. iyisimi götür aldığın yere herşeyini yaptır. sen sadece power tuşuna bas.

Kardeşim ben aldığımda adamın dediği şuydu sadece windowsu kurmak kaldı , montajlayan adam söyledi bunu , monitörden kasaya gelen ek ara giriş ağzıyla birlikte no singalı geçtik , yani bir kurcalama yok.Sonra bootdan cd/rom ayarlayıp windows cdsini taktım , sonrası windows kurulum başladım.
Windows Genişletiliyor %0da kaldı ve
Windows kurulum iptal edildi ve üstte yazdığım hata kodunu yazdı.
Şimdi ben neyi kurcalamışım ? bana bunu bi açıklar mısın?Ben işletim sistemi istemedim onlardan , sadece toplanan kasayı montajladılar , çalışan windows 7 cdmin çalışmamasının sebebini anlamadım.Kabahat buluyorum evet bu cdyle gideriz başka aktif windows kurulu pcyede format atarız windows kurulur sıkıntı olmaz.Anlatmak istediğim cdden kaynaklı bir sorun değil.sEN GELMİŞİN VATANA KABAHAT buluyon diyorsun , vatan bana rahatlıkla windowsu kurabilcen dedi , montaj bokuna birşey oldu büyük ihtimal..

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Lorko adlı üyeden alıntı

Kardeşim ben aldığımda adamın dediği şuydu sadece windowsu kurmak kaldı , montajlayan adam söyledi bunu , monitörden kasaya gelen ek ara giriş ağzıyla birlikte no singalı geçtik , yani bir kurcalama yok.Sonra bootdan cd/rom ayarlayıp windows cdsini taktım , sonrası windows kurulum başladım.
Windows Genişletiliyor %0da kaldı ve
Windows kurulum iptal edildi ve üstte yazdığım hata kodunu yazdı.
Şimdi ben neyi kurcalamışım ? bana bunu bi açıklar mısın?Ben işletim sistemi istemedim onlardan , sadece toplanan kasayı montajladılar , çalışan windows 7 cdmin çalışmamasının sebebini anlamadım.Kabahat buluyorum evet bu cdyle gideriz başka aktif windows kurulu pcyede format atarız windows kurulur sıkıntı olmaz.Anlatmak istediğim cdden kaynaklı bir sorun değil.sEN GELMİŞİN VATANA KABAHAT buluyon diyorsun , vatan bana rahatlıkla windowsu kurabilcen dedi , montaj bokuna birşey oldu büyük ihtimal..

Sen al kasayı ver 100 lirani yaptır bilgisayarını bak keyfine hocam onca para harcamışsın paran boşa gitmesin. :)

Lorko Lorko WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 37 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Fou adlı üyeden alıntı

Sen al kasayı ver 100 lirani yaptır bilgisayarını bak keyfine hocam onca para harcamışsın paran boşa gitmesin. :)

Gittim bizim karşıdaki bilgisayarcıya anlattım , taktı windows cdsini kurdu , cdnde sorun var dedi tamam dedim. verdim 5 tl geçtim çokta iyi oldu kasaya baktı , 2 tane fan lazım dedi , birine kesinlikle fan lazım dedi yoksa biter pc dedi ben bilgisayarları kapatmıyorumda genelde..fan alcam.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al