Üstad adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar Eleganın her ne kadar ciddiyetsiz bir konu açtığını düşünsenizde,sizce 100 bin lirası olmadığını düşünsenizde,Yaşının 18 oluşu beceremez düşüncesi sizde olmuşsada,o kadar parası olan bir insanın burada ne işi var piyasayı araştırır şeklinde yorumlasanızda.Aslında bu genç arkadaşı değil verdiğiniz cevaplarla kendinizi aşşalıyorsunuz?.

1.Ciddiyetsiz geldiyse konu sizlere.Bu arkadaş bana 100 bin lira verin çok kazanacaz paylaşacağız şeklinde sizlere yönelik bir davranışta bulunmuyorki,abidik kubidik cevaplar veriyorsunuz.

2.Benim yaşım 17 iken ailemden ayrı başka şehirde,tek başıma günlük olarak çalışıp,otelde kalıyor paşa paşa geçiniyor ailemede para gönderiyordum.Babasının desteği ile 18 yaşında iş kurmasımı çok zor.Zaten yaşının küçüklüğünden tecrübesizliğinden sizlerden birer abi nasihatı almak için açmış bu konuyu.Yetişkin adam neden açsın !.

3.İssiz güçsüz takımı boş insanlar,parası olanın burda ne işi var diyerek,yani kalifiye adamın burada ne işi var şeklindeki davranışlarla kendisini ne kadar kaliteli insan sınıfına koyduğu ortaya çıkıyor.

Sonuç : Elegan kardeşim Burada boş,luzumsuz,fitne fesat toğumuyla harmanlanmış birçok insan var hiç kendini yorma cevapda verme bence.

aynen öyle abicim haklısın sağolasın. parası olan adamın, bilgili adamın, kaliteli adamın burda işi olmaz diyorlar. Kendilerine kalitesiz, cahil dediklerini anlayamıyorlar