ben 22 yasındayım freelancer olarak web yazılım tasarım yapıyordum karşıma 30 yasında adamda çıkıyordu 50 yasında adamda öncelikli tavsiyem yatırım için ciddi anlamda yaşını bekle 25 30 dan aşağı kimse ciddiye almıyo yaşım 22 ya 22 ama karşımdaki ciddiye almıyo anlıyorum ...projeni kendin üretki kendin inan paranın üzerinede ozamana kadar para koy 1 açacağına 5 aç acele işle olmaz ben kaç proje batırdım sanalansiklopedi.com ben almıştım 15 liraya ve 30 liraya satmıştım yerli wiki projesi yapcaktım salaklığıma geldi bu foumdan birine verdim 3 yıl oldu heralde hala düşssede alsam diyorum nete yatırım yapcaksan ölmeyen proje eğitimdir. öğrenim bitermi hayır ozaman benden sana abi kardeş artık ne anlarsan tavsiye bu kadar paran varsa eğitim sitesi oluştur ama böyle matematik biyoloji değil. bunun için çizgi tagem sitesine gir üye ol dolaş ve onların tek gelir kaynağı cd dvd ve bağışlar... paranın üzerine para koyacağına nette böyle iş yap adın duyulsun ozaman ilk baş insan kazanırsın saygınlık kazanırsın sonra bağışlar ve satışlardan para elde edersin hemen kafan para kazanıyım noktasındaysa başlama çünkü şimdiden battın kardeşim :D