Merhaba;
Biz forumdan bi kaç arkadaş, ekip olarak wmsosyal[.]com'u projelendirmeye karar verdik.
Proje ne üzerine:
Mesela e-Ticaret yapacaksınız güvenemiyorsunuz, iş yaptıracaksınız emin olamıyorsunuz, kimdir ne değildir vs. diye.
Bir de benim gördüğüm en büyük sorun davetiye sistemleri forumlarda. Projeyle beraber bu da ortadan kalkmış olacak x-y-z-q sitesindeki tüm webmasterlar olacak platformda. Bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.
Projemizin içeriği şöyle
1. Forumlardaki rank sisteminin daha gelişmiş ve detaylı halini düşündük, rankları ''20 konu aç moderatör ol'' şeklinde değil de ''firmanı bize tanıt belgeni göster'' şeklinde vermeyi planladık.
Bunun yanında bireysel yeteneği olanları da unutmadık. Bkz: ''PHP Ustası'', ''Grafik Dahisi'', ''Wordpress Geliştiricisi'' rozetleri.
2. Sosyal olacağını söyledik. Webmasterlar birbirini takip edebilecek, her webmasterin kendi bloğu, sayfası, profili olacak. Hem kategorisel hem birincil profilden takip edilebilir haberler üretilecek wmsosyal'de.
Güvenli alış-verişi de düşündük, soru-cevap bölümünü de, sohbet olayını da, ticaret mağazalarını da. Sade, anlaşılır, karmaşık bir yapıya sahip olmaması gibi detaylar bulunuyor proje için.
Sorunumuz:
AR-GE ekibinde tasarım ve kodlamada yardım edecek projede gönüllü çalışacak arkadaşlar var mı bunu bilmek istiyorum? Bizim eksiğimiz bu yönde çünkü, hayata geçirilmesini istediğim bir proje açıkçası yarım kalmasını istemiyorum.