-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteden bahsedioruz bakın, adamlar her linkini eklemisler, site olsa laf etmicem. Ama sen ben sitelerimizi ekletemezken, bu adamların her linkleri dizinde. gamespot için de aynı diğer bu tip siteler için de aynı. o site bu site diye ayrım yapmıyorum. Adalet ise herkese adalet. Burda bir çok insan var sitesi kendi kategorisinde üst seviyede olan ama dmoz'a kayıt ettiremeyin. İşin kısası; dmoz dediğimiz dizin tamamen paraya dayanmıs, editörlerin menfaatleri ugruna ekleme/silme yaptıkları bir dizin haline gelmiştir.
Not: hocam sizde dizin editörüsünüz lütfen şahsi almayın dediklerimi, genel olarak söylüyorum bunları.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üzerime almam. Dediğiniz gibi yalnızca bir bölümün editörüyüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Editörlük maaşsız herkese verilirse olacağı budur zaten. Kimse para almadığı bir şeyi iyilik amaçlı kullanmaz yardımcı olmaz bir süre sonra. He para alıyorlar mı? Bence almadıkları için bu durumdalar. Eğer editörler para alıyolarsa hemen kovulup yenilenmeli.
Kaldı ki ben artık DMOZ'un bir işe yaradığını da düşünmüyorum artık. Kayıtlı olsamda olmasamda siteme giren ziyaretçiyle alakalı bi durum zaten hitlerim.
Selamunaleyküm.
aXeL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ben bir faydasını görmedim. pr güncellemesinde olur mu bilemem.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Google, Bing, Ask, Search gibi bir çok arama motorunun veritabanı olarak kullandığı bir site olarak biliyorum DMOZ u. Yani ham bir bilgi kaynağı denebilir. Profosyonel arama motorları ham bilgiyi mamul bilgi haline getiriyorlar işlem bu.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN