-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne gibi bir faydası olabilir ki? Şahsen ben hiçbir zaman girip dmozdan bir siteye bakmadım. Linkim orda olsa siteme ne gibi faydası olur? Google dmoz kayıt olunca daha mı çok güveniyor siteme?
Selamunaleyküm.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Aynen sonuçta çok sağlam bir siteden backlink alıyorsunuz.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir dmoz editörü olarak, eskisi kadar sık ziyaret eden olmadığını ve uzun süredir dmoz için yazılım olarak güncelleme yapılmadığını söyleyebilirim. Fakat, dmoz dünyadaki en güvenilir web dizini projesidir. Ayrıca bir Vikipedi devriyesi olarak size şunu da söyleyebilirim. dmoz bir nevi Vikipedi'nin nofollow'suz olanıdır. Vikipedi'de ortak alınan bir karar ile tüm bağlantılar ayrıcalıksız nofollow yapılmıştır. MediaWiki yazılımında bu tür bir işlem 10 saniye sürmez. Ayrıca, dmoz'dan sitenize hit alamayacağınızı kimse söyleyemez. Kolay gelsin.
dmoz dizinine kaydedilebilmeniz için sitenizin, eklemek istediğiniz kategorideki içeriği tam anlamıyla karşıladığını bilmeniz gereklidir. Aksi aktirde, dmoz dizinine siteniz asla kaydedilmez. Yani, siteniz o kategoride örnek olmalıdır. Eğer siteniz bu tür örnek bir içeriği sahip değilse, dmoz'un ve vikipedi'nin yada musicmoz gibi sitelerin çöp ya da ticari olduğunu düşünürsünüz. Böyle bir durumda aynaya bakarak sitenize ve kendinize çeki düzen verme zamanınız geldiğini muhakkak görmelisiniz. Sormalısınız kendinize; benim dmoz ile derdim ne? benim sitem neden dmoz'a eklenmiyor? Çok zor geliyorsa, bırakın webmasterlığı bence...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dmoz editörleri üçretli ekleme yapmaları son günlerin modası olmuştur. 1 ay sonra başka bir editör üyeliği siliyor dikkat ediniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@Gerilim arkadaşa tamamen katılıyorum. Çöp olduğu konusunda hemfikirim. Ben onca sefer deneyip sitemi kendi kategorisine ekleyemezken şunu bana kim açıklayabilir?
http://www.dmoz.org/search?q=shiftdeleteAdamların sitelerinde her link (sayfa linki) dizine eklenmiş durumda. Biz bir siteyi ekletemezken adamlar almış yürümüş. Nerde bunda adalet? Nerde bunda güvenilirlik?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!