lostyazilim
tr.link

Elimde mucizetarif(.)com domaini var ne yapabilirim?

16 Mesajlar 1.905 Okunma
acebozum
tr.link

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Bence yemek sitesi olması saçma çünkü etraf yemek siteleri ile dolu size önerim.İsminden dolayı söyleyeceğim.özel zayıflama tarfileri,Gribe iyi gelen karışımlar gibi sadece karışımlar üzerine gitmeniz mucize kelimesine uygundur ve sitenize onca içerik ve heryerde olan konular değilde sadece mucize karışımlar üzerine gidip keywords kelimelerle çok az konuya seo çalışması yaptırmanızdan dolayı siteniz hızlı zamanda yükselir ve çıktığı yerde kendini korur.Şimdi dersiniz ki ? hem yemek tarifi hem karışımlar koysam.Bence gerek yok çünkü ismi tek bişeye yönelik ve toplam en fazla 30 konuu ekleybilirsiniz ama o 30 konuda 600-700 kelimelik makale yazdırarak sitenizi 10 yıl ayakta tutarsınız.Seo ile ilk sıradada tutmanız gerekmez.

Çok mantıklı söylediniz gerçekten fakat benim o alanda yazmaya karşı pek yeteneğim ve bilgim yok yemek tarifini arkadaşlarla beraber yapıcaktık fakat zayıflama tarifleri, karışımlar falan pek bildiğimiz şeyler değil nası yazı yazabiliriz ki

wmaraci
reklam

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

onur194 adlı üyeden alıntı

Çok mantıklı söylediniz gerçekten fakat benim o alanda yazmaya karşı pek yeteneğim ve bilgim yok yemek tarifini arkadaşlarla beraber yapıcaktık fakat zayıflama tarifleri, karışımlar falan pek bildiğimiz şeyler değil nası yazı yazabiliriz ki

internette bu tarz karışımlar var bunları alıp yorumlayın.bir dolma tarifi 1000 sitede var ama karışımlar 10 sitede . hangi alanda daha ileri ve iyi sonuç alabileceğinize siz karar verin :)
Onuradali

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

internette bu tarz karışımlar var bunları alıp yorumlayın.bir dolma tarifi 1000 sitede var ama karışımlar 10 sitede . hangi alanda daha ileri ve iyi sonuç alabileceğinize siz karar verin :)

Şuan gerçekten fikrimi değiştirdiniz hocam teşekkürler [emoji1]

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Şuan gerçekten fikrimi değiştirdiniz hocam teşekkürler [emoji1]

Hocam derken ? Fikriniz değiştirme gibi bir amacım yoktu ama boş yere yorulmanızı istemedim.heryer çöp sitelerle doldu herşey aynı.boşa zaman harcamanı istemedim.
Onuradali

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

Hocam derken ? Fikriniz değiştirme gibi bir amacım yoktu ama boş yere yorulmanızı istemedim.heryer çöp sitelerle doldu herşey aynı.boşa zaman harcamanı istemedim.

Mobildeyim bayan olduğunuzu fark etmedim kusura bakmayın hocam diye hitap ediyorum genelde [emoji1] Fikrimi değiştirmeniz iyi oldu gerçekten çok haklısınız yazdıklarınızda teşekkürler güzel fikriniz için [emoji106] [emoji3]

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Mobildeyim bayan olduğunuzu fark etmedim kusura bakmayın hocam diye hitap ediyorum genelde [emoji1] Fikrimi değiştirmeniz iyi oldu gerçekten çok haklısınız yazdıklarınızda teşekkürler güzel fikriniz için [emoji106] [emoji3]

Ben teşekkür ederim fikrimi önemsediğiniz için
Onuradali

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al