Bence tema değiştirmeden başlamalısın, sadece şiir yetersiz olur şiir hakkında tonla siteler var neden seninkine girsinler ? Kendi kendine sorular sormalısın bence, ben normal ziyaretçi olsam bu siteye neden giriyim şeklinde.
İnternette çok sağlam temalar mevcut. Wordpress alt yapısını kullanarak ciddi anlamda emek vererek telefonlara uygun yani tasarım her platformda sorunsuz çözünürlükte olması önemli bir etken.
Günde ana sayfanı yenileyecek kadar içerik girmelisin bana kalırsa, eklediğin içerikleri başka platformlarda forumlarda sosyal ağlarda paylaşmalısın kısaca yavaşdan kitle oluşturmaya başlamalısın.
Arama motorlarında üstünlüğün tabiki önemli ama bu zamanla olacak bişey biranda yüklenmek yanlış olur. Yavaş yavaş bu dediklerimi yapsan kitleni belirlesen bi süre sonra kesinlikle hit konusunda artışların olacaktır.
Konu olarakda sadece şiir yetersiz gelebilir diye düşünüyorum edebiyata ilginiz varsa bu konulardada içerikler paylaşabilirsiniz. Öğrenciler özellikle en cok arama yaptığı ve hiç bitmeyek olan kitap özetlerinden tutun edebiyat hakkında herşey.
Ben kendi fikrimi söylüyorum sadece.