Kopyadan kastınız Resimleri alıntı yapmaksa ve yazılarınız Özgünse tabi link vererek Kaynakta belirtiyorsanız sorun alacağınızı sanmıyorum. Bende sitemde kullandığım resimlerin bir çoğunu yabancı sitelerden alıyor fakat kaynak link ile sayfa altından aktif link veriyorum. Fakat aynı siteden 10 sayfa alıp 10 tane link vermek ne kadar mantıklı olur sorun olur mu? emin olmadığım için bir siteden en fazla 3-4 içerik alıp onlara da gerçekten kendilerine aitse link veriyorum. Tercihen Türklere ait içerik ve sitelerden kendilerine ait olmasa bile resim almamaya gayret ediyorum. Zira sitemden aktif link vermeme rağmen benim sayfamın önde olmasını hazmedemeyen o resimleri benim sitemden aldın diye yaygara yapan Webmaster bayan site sahipleri var. Erkekler bu konularda Kaynak link Aktif olarak verildi ise ve Özgün yazılarına hiç dokunulmadı ise sorun çıkarmıyorlar. Fakat hemcinslerim hiç kusura bakmasınlar ama bu konularda hiç çekilmez olup 40 tane mesaj atıyorlar. Farkında değiller ki onların sayfalarına link vermem onlarında menfaatine.