siteye 1 aydan sonra rahatlıkla tanıtım yazısı alabilirsin ufaktan. 3 ay beklemene gerek yok. footer linkten ilk 6 ay uzak dur, hatta 1-2 tane gerçekten sitenle alakalı ve senin index'ine yakın site hariç hiç alma. bu kriterlere uymuyorsa alacağın backlink sana aksine zarar getirecek. bunun dışında youtube, vimeo sitelere video hazırlayıp video backlink çık. reddit vs. gibi sitelere de paylaşımını eksik etme. twitter facebook kadar google plus da önemli. 50 kuruşa falan içeriklerine google + yaptırabilirsin burada konu açıp. 10 lira bütçe ayırıp 3-4 içeriğine ayrı ayrı 4-5 tane google + alırsın öyle. twitter facebook'ta ilgi çekecek şekilde paylaş konuları.

en önemlisi özgün içerik. koftiden özgün değil, gerçekten başka yerde bulunamayacak bilgi olacak. yazıları gerekirse güncelle bir şeyler ekle üstüne, alakalı yazılarına birbirinden link çıkmak da faydasını gösterecektir. bunun dışında manuel olarak sözlüklerde sitene 2-3 link çıkıp, forumlarda da yine abartmadan farklı makalelerle tanıtımını yapabilirsin.

şu ara güncelleme olduğu için dofollow linkine dikkat, hatta bundan sonra da dikkat et. link aldığın zaman nofollow almanı öneririm risksiz temiz şekilde.