Bunun ücretlendirmesi nasıl oluyor hocam? Ayrıca gönderiyi öne çıkar sadece sayfayı beğenenlere öne çıkartıyor değil mi?
Valla hocam ben yaparken, o reklamı ilk belirlerken, sayfayı beğenenleri hariç tutuyorum. Sayfayı henüz beğenmemiş olanları tercih ediyorum yani.
Sayfayı beğenmemiş olan kişilere gösterilmesini seçiyorum. Sonra da kriterler: Yaş, şehir vb.
Eğer sayfanıza girer ve oradan yaparsanız (sayfanızdaki gönderiye gelip Öne Çıkar derseniz), günlük minimum 1.50 TL belirleyebilirsiniz.
FB soldaki Reklam Yönetici'sine girer, oradan Reklam Oluştur deyip Sayfa Gönderisiyle Etkileşim derseniz daha kolay oluyor bence. Onu da sağ sekmede tutmadan, ana sayfa ve mobile tutturuyorum genellikle.
En son reklamımda 2.50 TL'ye 6 etkileşim almışım örneğin. Ondan önceki 5.96 TL'ye 34 etkileşim. İlkinde etkileşim başına 0.42, ikincisinde 0.18 TL düşmüş.
İnsanları beğendirmektense, gönderiyle etkileşim kurmalarını sağlamak ve beğenenleri ayrıca manuel davet etmek daha kolay geliyor bana.
Şu olay tekrar aktif oldu FB'de. Beğenenleri davet edebiliyorsunuz: http://wmaraci.com/forum/sosyal-aglar/fb-sayfa-gonderisini-begeneni-sayfaya-davet-etme-hk-179586.html