Photoshop'a başlarken:
"Photoshop çok zor çok karışık!" diye asla pes etmeyin. Aslında zor değil. Zor olsa bu kadar güzel resimler nasıl çıkar, yapan nasıl yapıyor diye düşünmek lazım. Aslında herşey bizde bitiyor. Kendinizi nasıl şartlandırırsanız öyle gider. Sözün kısası biraz dikkat ve araştırma ile kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz bir program.
...
"Photoshop çok zor çok karışık!" diye asla pes etmeyin. Aslında zor değil. Zor olsa bu kadar güzel resimler nasıl çıkar, yapan nasıl yapıyor diye düşünmek lazım. Aslında herşey bizde bitiyor. Kendinizi nasıl şartlandırırsanız öyle gider. Sözün kısası biraz dikkat ve araştırma ile kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz bir program.
...
Açıklaman için çok teşekkür ederim, tavsiyelerini dikkate alacağım ;)
:D:D:D ( sen bu :D'lerden anla :D )
şaka bir yana en basiti nasıl yaparsın; çizdiğin resimlerin fotoğraflarını çek photoshop ile aç. sonra al fırçayı eline üstünden geçmeye başla. yavaş yavaş çizimlerini güçlendirirsin sonra zaten elin alıştıktan sonra gerisi basit. he birde katman katman ayırmayı unutma
şaka bir yana en basiti nasıl yaparsın; çizdiğin resimlerin fotoğraflarını çek photoshop ile aç. sonra al fırçayı eline üstünden geçmeye başla. yavaş yavaş çizimlerini güçlendirirsin sonra zaten elin alıştıktan sonra gerisi basit. he birde katman katman ayırmayı unutma
Unutmam :D
İyi bir çizim için grafik tablete ihtiyacın olacak.
Gerek olduğunu zannetmiyorum, zira o kadar kişi çizim yapıyor hepsinin grafik tableti olduğunu zannetmiyorum. Onlar iyice profesyoneller için gerekli olacaktır.
Photoshop'da Kaliteli bir görsel elde edemezsin pixel tabanlı çalıştığı için program daha çok vektörel programlara yönelmelisin Illustrator Kullanmalısın Photoshop menüleri ve araç butonları aynı sayılır.
Orda Daha rahat çizimler elde ediceğine inanıyorum.
Orda Daha rahat çizimler elde ediceğine inanıyorum.
Teşekkür ederim, tavsiyeni dikkate alacağım. Bunu önceden biliyordum da aklıma gelmemiş teşekkürler.