Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
@isousluer Aynen. 5-10 TL ye bilinçsizce SEO yaptırmak hem Google ı hem de kendini kandırmaktır. Ben tanıtım yazısı almaya devam edicegim, çünkü işimizi dogru yapıyoruz. Copy makaleyi başka bir sitede tekrar kullanmıyoruz, Tanıtım aldıgımız siteleri analiz ediyoruz, spam olmamasına, sitelerde çok tanıtım olmamasına dikkat ediyoruz ve şuana kadar bir sıkıntı olmadı ve sıralamamız yerinde.
Kısacası, durmak yok devam.. :) ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
18 ekim güncellemesinden sonra sıralama kaybı yaşayan sitelerim eski yerlerine geri geldi. Hatta birkaç tanesi de daha yukarılarda.
SSL olayı e-ticaret siteleri için +1 puan bence. Zaten sanal pos sistemi kullanılan bir e-ticaret sitesinde bankalar ssl olmadan sanal pos vermiyor.
Yeni açtığım 2 wordpress tanıtım sitesine ssl kurdum (talep üzerine). Adwords reklamı verenler için +1 puan olsa da hiç adwordsle uğraşmayan blogcular, film siteleri vb. siteler için uygun değil. Çünkü zaman zaman sitenin açılış hızını yavaşlatıyor.
Mantık olarak bir wordpress blog sitesinde 25-30 liraya satın alınabilecek SSL sertifikası ne işe yarar, hiç düşündünüz mü ? Google'ın resmi kaynaklarından ben böyle bir şey okumadım hiç. Ki yazsa bile, bir spekulasyondan ibaret olduğunu düşünüyorum.
Not : Adwords ile uğraşanlar, bu dediklerimin dışında kalabilir. Çünkü adwords ayrı bir platform.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
html ile yazdığım siteler daha ön sıralararda çıkarken benzer içerikli daha özen gösterdiğim seo yazılımlı wordresler adeta sürünüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Ssl olayında ben de @kadirbakmaz a katılıyorum. Sıradan bir site için gerek olmadığını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2013 den beri siteme tek kopya içerik yazmadım ve yazdırmadım. Hepsi özgün %100 özgün. Sosyal imlemle kendim yapıyorum.Bu zamana kadar nasıl yaptıysam o şekilde yapıyorum. Ssl konusuna gelecek olursak. Tek sorun buysa paraya kıyar onuda alırız.
Acaba bu güncelleme ne zaman biter ve biz eski sıralamalarımıza kavuşur muyuz ?
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hala backlinkin tanıtım yazısının,makalenin işe yaramadığını öğrenemediniz gitti arkadaş