eusanmaz adlı üyeden alıntı

konuyu takipteyim. facebook da çok fazla reklam veriyorum. sayfalarımda baktım ancak beğenen kişilerin karşısında hiçbir şey yazmıyor. ben mi yanlış anladım acaba. eğer bu seçeneği kullanabilirsem reklamlardan çok güzel verim alacağım.

Ek Olarak: arkadaşlar inceledim ve şunu farkettim. Bu özellik hala aktif. ancak facebook'unuzu kendi adınızla kullanmanız gerekiyor. sayfa hesabında iken aktif olmuyor. Buna çok sevindim :) reklamlara çok fazla beğeni geliyordu. bunu değerlendirebilirim :)

Hocam sayfanızı beğenen kişiler zaten beğenmiştir.
Yapmanız gerek gönderileri öne çıkarmak. Yani sayfanızda paylaştığınız bir şeyin reklamını yapın. Reklamı da, sayfanızla bağlantı kurmamış kişilere yapılandırın. Sonrasında, onu beğenenleri tıkladığınızda Davet Et yazar. Yalnız gizlilik ayarlarıyla ilgili bir durum olsa gerek, hepsinde yazmaz. Yazanları davet edebilir ve bir kısmını sayfanıza üye yapabilirsiniz böylece. Bir taşla iki kuş... ;)

Bir diğer yöntem ise ücret ödemeden, reklam yapmadan: http://wmaraci.com/forum/sosyal-aglar/fb-sayfa-adiyla-gonderi-begenme-186673.html & Facebook Sayfa Yöneticileri İçin Yeni Beğeni Düzenlemesi