-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.
Uzun süredir çalışamadığımdan dolayı maddi açıdan pek iç açıcı birisi değilim işin açığı, kurmuş olduğum ve geliştirmeye çalıştığım bir
Rock sitem var. Alan adını alalı henüz 1 ay kadar bir zaman oldu, bu siteme ben forum tanıtımları haricinde nasıl Seo uygulayabilirim? Link takası uygulaması işe yarar mı? Kafama en çok takılan soru işareti ise link takasıdır.
Görüş ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle..
Tevfik AKTUNÇ
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
linkci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yapabilin tabi. Ancak klasik seo eklentileri var vb'de. Ancak php nuke veya portal yönetimli scriptlere geçersen özelleri var. Daha önce bahsetmiştim... Şu anda yapabileceğin tek şey standart seo eklentilerini indirmek...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Yapabilirsin ama bu sizi çok uğraştırır ve sabırli birisi değilseniz siteden kısa sürede soğursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
linkci adlı üyeden alıntı
Yapabilin tabi. Ancak klasik seo eklentileri var vb'de. Ancak php nuke veya portal yönetimli scriptlere geçersen özelleri var. Daha önce bahsetmiştim... Şu anda yapabileceğin tek şey standart seo eklentilerini indirmek...
vBulletin ile ilgili vBseo çalışmalarını yaptım sanırım düzenli bir şekilde, onlarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Çok uğraşabilirim sanırım, dediğim gibi şu an işsizim. Sabır konusunu şöyle yorumlayabilirim, örneğin bir Seo çalışması yaptıracağım bunun içinde sabırla beklemem gerekmeyecek mi? Beklerim..
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, sağ olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Araştırma yaparsan şayet pr değerleri yüksek olan sitelere tanıtım yazıyı ekleyebilir forum olur portal olur yeni siteler adı altında. Ve yazdığın makalelerin seo ya uyumlu hale getirerek çok da güzel seo yapabilirsiniz kendinize.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Aynı soruyu bir webmaster forumunda sormuştum ve aldığım cevap şu olmuştur;
Öncelikle şunu belirteyim.
Forum tanıtımı , imleme , wiki , ziyaretçi defterleri gibi programla yapılan herşey sitenize SEO açısından zarar vermekte. Google bu çalışmaları artık çöp olarak görmektedir. Aynı yazı olacağı için. Onun yerine özgün yazılarla sitelerden link almanız işinize yarar.
Aynı şekilde backlink almanız da zarar verebilir. 10 tane yere backlink satan siteler hep çöp sitedir.
Bunun yerine twitter facebook gibi alanlarda takipçi kasmanızı öneririm.
Twitter oldukça uygundur. Rock sevenlere ulaşmanız da ayrıca kolaydır.