Arkadaşlar merhaba. Almabak.com diye bir sitem var. yeni tema aldım wordpress den. Tema demosu da bu http://themes.industrialthemes.com/?theme=explicit .
Bu temayı alınca bana iki seçenekli download verdiler. birisi (wordpress için)1.5 mb diğeri (Full dosyalar) ise 55mb. Şimdi ben 1.5 mblık olan dosyayı wordpress tema olarak yüklüyorum ama demo gibi olmuyor. Çok boş ve onu demo gibi yapmam benim için zor olur. İkinci olarak 55 mb lık dosyada xml dosyasınıda import ettim ama o zamanda sadece site içindeki yazılar var. Demodaki resimler yüklenmiyor. Birde şuan temada hatalar olmaya başladı çok kurcaladığımdan dolayı olabilir. Mesela menü ekleyemiyorum. Panelde menuyu koy yazıyorum ama sitede gözükmüyor. Siteye içerik ekliyorum ama içerik için resim koyamıyorum. Yani içerik ekleyince ana sayfada bazı yerlerinde küçük küçük gösteriyor o içeriği. İşte yüklediğim resim ana sayfadayken küçük resim olmuyor. Kısacası çok sorun oldu boş temayı demo gibi yapmak. Lütfen bana yardım edin. Geçen birisine yaptırayım dedim bu temayı 100 tl istedi bende tamam dedim. Adama da anlattım her şeyi. Adam normal temayı yüklemiş bırakmış. Sonrada mesajlarıma cevap vermedi. Gitti yani 100 tl.