lostyazilim
tr.link

SubDomain-Reklam-Alıntı

4 Mesajlar 856 Okunma
acebozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar.

Bu 3 temel konu üzerinde birkaç sorum vardı ve öneri isteyecektim. Hem diğer arkadaşlarda yararlanmış olurlar.

1-) Sitemde 1 adet subdomain izni var. (PHP'nin düşük paketlerinde hep oluyor fakat pek kullanılmıyor.) Farklı konuya veya sitenin bir alt kademesi olarak kullanmak mı mantıklıdır yoksa başka bir seçenek mi ?

2-) Temalarda hazır bulunan 4 tane kare içerisindeki reklam alanı nasıl değerlendirilir ?

3-) Bizim yazamayacağımız ve ya alıntı yapmamız gereken durumlar olabiliyor. Başka bir sitede yayınlanabiliyor. Bunu zararı ne kadardır yararı nedir ? Asla yapılamaması gereken birşey midir ?

Teşekkür ederim.

Hep daha ileriye!
wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
1-) Sitenizin alan adına bağlı. Yani alan adınız sitesi.com olsun, bu durumda beyazesya.sitesi.com yapmak mantıklı bir seçimdir. Bazı kişiler bunları, ana alan adındaki kategoriye bağlarlar. Sonuçta Google metalara ve alan adlarına yeteri kadar önem verir.

2-) Temalarda, bu tip alanlar başka web sitesi sahiplerinin reklamları için ayrılmıştır. Fakat genellikle dördünü birden kullanarak google reklamlarına yer verirler.

3-) Yazamayacağımız derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Eğer bir makalenizde referans vermekse, bunu gerekiyorsa yapmanız iyi olacaktır. Alıntı yaptığınız siteye güvenmiyorsanız, dış bağlantıyı nofollow verirsiniz.

Durgun sular derin akar.

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

1-) Sitenizin alan adına bağlı. Yani alan adınız sitesi.com olsun, bu durumda beyazesya.sitesi.com yapmak mantıklı bir seçimdir. Bazı kişiler bunları, ana alan adındaki kategoriye bağlarlar. Sonuçta Google metalara ve alan adlarına yeteri kadar önem verir.

2-) Temalarda, bu tip alanlar başka web sitesi sahiplerinin reklamları için ayrılmıştır. Fakat genellikle dördünü birden kullanarak google reklamlarına yer verirler.

3-) Yazamayacağımız derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Eğer bir makalenizde referans vermekse, bunu gerekiyorsa yapmanız iyi olacaktır. Alıntı yaptığınız siteye güvenmiyorsanız, dış bağlantıyı nofollow verirsiniz.

1-) Yani içerik olarak 2. bir alana subdomain ile girişmek mantıklı değil anladığım kadarıyla ve başka bir yol yok öyle mi ?

2-) Google adına bu şekilde nasıl reklam alırız ve genelde boş görüyorum, yada blogların reklamlarını görüyorum. Bu nasıl yapılıyor ? Yani neden boş kalıyor ve reklam alıcak blogları nereden buluyorlar ?

3-) Nofollow tek makalede nasıl verilir ?

Çok teşekkürler.

Hep daha ileriye!

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
1-) Eğer isterseniz alt alan adı yani subdomaini başka bir web sitesi olarak bile kullanabilirsiniz. Blogger ve Wordpress.com'da olduğu gibi. Yani gerekirse, alt alan adı başka bir web sitesi olarak bile kullanılabilir.

2-) Dördünü birleştirmek doğru olan olacaktır. (Ben wordpress kullanmıyorum) Temanızın bunun ile ilgili bölümü sanırım görünüm kategorisinin altında olacaktır. Oradan kaldırmanız ve daha sonra buraya html eklemeniz yeterli olur.

3-) Nofollow ile ilgili bilgi için buraya ve buraya bakabilirsiniz.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al