lostyazilim
tr.link

Siteme Twitter'dan Günde 10.000 Tekil Göndersem Ban Yer miyim?

21 Mesajlar 3.972 Okunma
lstbozum
tr.link

aLoNe aLoNe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek BT Administrator
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Sunucun o kadar hit için yeterli yükü kaldırabilir mi, orası da var. Google banlamasa bile sunucu o kadar hitten sonra trafiği şusu busu derken uçuşa geçmezse iyi. Gerçi %75 hemen çıkma oranıyla zarar vericeğe benzemiyo.
bilgiji

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Slaith Slaith .. Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webmastersitesi.com - Admin
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Google adsense sistemleri mouse hareketlerinden sitede kullanıcının veri üzerinde kalma süreleri analizlerinden ve daha adını sayamadığımız yüzler kritere göre algoritmatik bir rapor hazırlıyor ve bunu sayaca yansıtıyor eğer o sitene giren 3 k'dan tek bir ihlal gerçekleşirse süresiz kapatılma riskin var doprudan illegal hit olarak algılamasına yol açar çok dikkatli ol bol kazançlar dilerim bu ay inş alacaz şu ödemeleri
bilgiji

kişi bu mesajı beğendi.

..

Vetch Vetch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 22 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Adsense bir siteye yalnızca tek kaynaktan yüksek trafik çekilmesine karşıdır. Yani hiç organik hitiniz yoksa bu yapacağınız sorun teşkil edilebilir.
bilgiji

kişi bu mesajı beğendi.

- Vetch

bilgiji bilgiji www.bilgiji.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Senarist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 20 / 46
  • Ticaret 3, (%100)

castiel adlı üyeden alıntı

Sosyal medyayı kullanmak diye birşey var seo işlerinde, açtığınız konuları twitter'dan facebook'tan göndermeniz zaten size fayda getirecektir ama 10.000 kişinin hepsinin geleceğini sanmam bende'de 12.000'e yakın takipci var konuları paylaşıyorum twitter'dan günde 150-200 kişi anca geliyor birde bu kadar kişiye hosting cpu felaket kasıyor söylemedi deme sen eğer 10.000 kişiyi direk sokarım siteye dersen o site kaldırmaz diye bilirim

10.000 kişi değil hocam, 759.000 kişi var hesabımda. Attığım her tweeti 50.000-70.000 arası kişi görüyor analytics.twitter'a göre. Ve tweetin ilginçliğine göre tek tweette 3.000 tıka kadar alabiliyorum. Tabi bazen 200-300de de kalabiliyor.

wmaraci
wmaraci

haberinsuyu haberinsuyu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Ben tam açtığınız konudan ban yedim. Benim de değişik hesaplarda 100.000 den fazla takipçim var. Haberleri yapınca -zaytung tarzı haberler-Twiterda da yayınlıyordum. Tabi haber girdiğim an birden bir yüklenme oluyordu. Bazı haberler 200 e yakın retwet alıyordu. Google trafik almışsın diyerek hesabı kapattı. Zaytung.com da da dikkat ettim google reklamı yok. Acaba twitter karşıtı bir yapıya mı sahip google? Sen de gösterime dayalı reklam al dene . cpmfun.com'dan. Gerçi googlenin tadını hiç biri vermiyor.Ayrıca Sitem www.haberinsuyu.com a www.hesapalsat.com 'u da eklemiştim o da sıkıntı çıkartmış olabilir. O sitede onlarca hesap satışta ve devamlı hit alıyor :). Google yerine cpmfun'dan reklam aldım. Bakalım yeniden başvurduk googleye ama umudum yok.

Samsunweb Samsunweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Gelen kişiler gerçek kişi ise sıkıntı çıkmaz. Niye reklam yapıp sitene ziyaretçi çekiyorsun? niye sosyal medya'da linklerini paylaşıp ziyaretçi çekiyorsun diye bişey söz konusu değil. Buradaki sorun şu gönderirim dediğiniz tekil ziyaretçiler bir sosyal uygulama vasıtasıyla yönlendirilmiş kişiler mi yoksa bir linkinizi twitter'da paylaştınız takipçileriniz tıklayıp sitenize gidip konuya baktı mı? elinizde böyle bir güç varsa elbetteki kontrollü davranmanız daha mantıklı

zya1903 zya1903 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 5 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

gunluk ekonomi adlı üyeden alıntı

ben yedim. ama reklam koydugum sitede pek içerik yoktu ve ikinci onayı almamıştım daha.

ilk onaydan sonra banladılar.

yerinde olsam günde 1000 tekil yollarım.
sonra azar azar musluğu açarım
1100
1200
1300
1500 şeklinde

2. onayı almadan nasıl reklamları koydunuz çok merak ettim

Samsunweb Samsunweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 6 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

zya1903 adlı üyeden alıntı

2. onayı almadan nasıl reklamları koydunuz çok merak ettim

2. onaydan kastı pin girişi olabilir diye düşünüyorum, çünkü pin gelmeden de reklam gösterimi açılabiliyor ancak kazanılan paranın alınabilmesi için pin girilmesi gerekiyor diye biliyorum.

Ama buradaki ban yeme sebebi aynı bilgisayardan veya birbiriyle ilişkili hesaplardan adsense başvurusu yapıp pin gelene kadarda google'n bunu anlayıp banlaması olabilir.

zya1903 zya1903 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 5 / 41
  • Ticaret 4, (%100)

Samsunweb adlı üyeden alıntı

2. onaydan kastı pin girişi olabilir diye düşünüyorum, çünkü pin gelmeden de reklam gösterimi açılabiliyor ancak kazanılan paranın alınabilmesi için pin girilmesi gerekiyor diye biliyorum.

Ama buradaki ban yeme sebebi aynı bilgisayardan veya birbiriyle ilişkili hesaplardan adsense başvurusu yapıp pin gelene kadarda google'n bunu anlayıp banlaması olabilir.

Biliyorum hocam kendimde adsense kullanıyorum. 2.onay yazınca garibime gitti
Samsunweb

kişi bu mesajı beğendi.

KazMatSu KazMatSu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Twitterdan bu kadar ziyaret çekiyorsanız size askwitty sitesini öneririm. Burada sorduğunuz bir soruyu twitterdaki takipçilerinize oylattırın. Eğer her soruyu 10K kişiye oylattırıyorsan soru başına en az 5$ para yaparsın. Günde 10 soru sorup 50 $ para alabilirsin. Google'la filan uğraşmanıza gerek yok. 50 $ oluncada ödeme talep edebiliyorsun. Tanınmış forumlar bile buradan faydalanıyor. https://askwitty.com/ShiftDeleteNet/status/959

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al