sitem egitim sitesi. siteye ufak ufak dosya ekliyordum ( yazılı,plan...vs) baktım olmuyor, botla konu çekiyim dedim.
botla konu cektim bayağı 50 k konu kadar. baktım hitler 10 k ya ulasmıs 20 gunde.hemen sonra 10 ocak google guncellemesi geldi. hit yok denecek kadar azaldı.
google webmaster tools tan url leri kaldırdım ufak tefek değişiklik yaptım ama hala gelen giden olmadı.
yaz tatilinde ilgilenmedim siteyle. vps yi biri silmiş. haliyle siteyi de sildi.
simdi tekrardan botla konu cekiyorum. 50 k kadar cektim yine. 20 gun oldu ama google dan gelen hala yok.
sandbox ta değil sitem, backlink seo vs yapmadım yaptırmadım.
sorun şu konularda konu adı ve ekli dosya var. özgunlestırme imkanım yok. sadece konu adı ve ekli dosya var.
konu çekerken ne yapıyım. siteyi tekrar silip az az konu mu çekiyim. back link seo paketi vs mı alıyım.
son olarak soyle br sey yaptım. konularda ( konu adı, kategori adı, eklenme zamanı değişecek sekilde sablon hazırladım. faydası olur mu. nasıl bir yol izleyim
Öğrenci Davranış Kazandırma Formu dosyası aaaa tarafından siteye yüklendi. Öğrenci Davranış Kazandırma Formu, Planlar bölümünde bulunmaktadır. Öğrenci Davranış Kazandırma Formu 18.10.2014 23:03:29 tarihinde sitemize eklendi. Öğrenci Davranış Kazandırma Formu dosyası 2014-2015 Derslerde kullanabileceğimiz Öğrenci Davranış Kazandırma Formu, Öğrenci Davranış Kazandırma Formu bul indir.