-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sitemde aynı anda 30-40 kişi olunca cpu 100 oluyor ve 1-2 saniye beyaz sayfa hatası veriyor. Kodlar stabil sunucu sınırsız trafik ve hdd. Isimtescilden aldim. Sizce sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim?
KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sınırsız trafik ve hdd demek sınırsız CPU kullanabileceğiniz anlamına gelmez.
İsimtescil'de genelde CPU kullanım izni %10-15'tir. Eğer sitenizde çok fazla eklenti ve php döngüsü varsa CPU yetmemesi gayet doğal. Cloudflare kullanmayı deneyin bir etkisi olacağını sanmam ama bir umut :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%0)
yüksek ihtimalle mysql optimizasyonu gerekiyor.
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Supercache eklentisini kullanmama rağmen aynı sorunu yaşıyordum ve bu sorun yüzünden sitem bir gün boyunca askıya alındı ama sonunda çözdük. Güzel hostingi kullanıyorum ve onların sağladığı bir eklenti var. 50 TL ve her bir site için +10 TL'ye kuruyorlar. Çok şükür o eklentiden sonra CPU %10'u aşmıyor.
Wordpress sitelerinizde yüksek CPU kullanımı, yavaş çalışma vb.. sıkıntılar yaşıyorsanız, doğru hizmeti incelemektesiniz. Sağladığımız Wordpress cache sistemi, bir Wordpress eklentisi değildir. Doğrudan Wordpress kodlarının düzenlenmesiyle entegre edilen bir sistemdir. Bu sayede eklenti olarak çalışan cache sistemlerinin aksine, cache kullanılan sayfa bir tane bile sql sorgusu çalıştırmadan sunulur. Siteniz mümkün olan en yüksek hızla çalışır(sadece HTML sunar) ve http kullanımı haricinde bir CPU kullanımı yapmaz.
Tek Seferlik: 49.90 TL - Ek her site için +10TL(aynı sipariş içerisinde)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
radyo hosting
-
Ad Soyad
F** G**
-
-