lostyazilim
tr.link

Sitelerim için oluşturduğum anahtar kelime listesi

9 Mesajlar 1.258 Okunma
lstbozum
tr.link

tipsychannel tipsychannel internet radyosu Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)
yemek tarifleri - yemek tarifi

satılık daire - satılık ev - ekonomik otel - otel - tatil köyü - tatil paketleri - otel fiyatları

en iyi film tavsiyeleri - tavsiye - öneri -etkinlik rehberi - konser takvimi - mekan tavsiyeleri - freecycle

Anahtar kelime olarak seçtiğim kelimeler bunlar. Sizce eklemem veya çıkarmam gereken kelimeler var mı?

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com
wmaraci
reklam

KLavy3 KLavy3 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)
Konuyu adminler görmesin :) anahtar kelimeye link vermek yasak diye biliyorum. http://www.siteadiniz.com olarak geçirmeniz daha mantıklı olacak

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

KLavy3 adlı üyeden alıntı

Konuyu adminler görmesin :) anahtar kelimeye link vermek yasak diye biliyorum. http://www.siteadiniz.com olarak geçirmeniz daha mantıklı olacak

öyle bir kuraldan haberim yoktu. her hangi bir uyarıda konuyu düzenleyeceğimden şüpheleri olmasın :) nasıl yani? konu dışında sağlıklı bir seçim olmamış mı?

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)
Hocam yemek tarifi sitesi için bazı önerilerde bulunabilirim. Google anahtar kelime aracından hızlıca kısa bir sorgu yaptığımızda;

gibi sonuçlarla karşılaşabiliriz. Bunlara benzer yüzlerce anahtar kelime bulunmaktadır. Bu anahtar kelimeler hakkında rekabet araştırması yaparak kendi seo gücünüze uygun şekilde çeşitli anahtar kelimelere yönelebilirsiniz.

Anahtar kelime araştırması için;

https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner/
tipsychannel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)

tipsychannel adlı üyeden alıntı

öyle bir kuraldan haberim yoktu. her hangi bir uyarıda konuyu düzenleyeceğimden şüpheleri olmasın :) nasıl yani? konu dışında sağlıklı bir seçim olmamış mı?

Sen uyarı almadan değiştir bence. Ayrıca sağlıklı bir seçim yapabilmen için, google adwords kullanmanı tavsiye ederim. Kelimelerinde arama hacmi ne kadar günlük aylık yıllık rekabet nasıl bunları çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum.

Son olarak, google, son yıllarda artık nedense yeni kelimeleri üstte çıkarmak için çok çırpınıyor. Bence ana kelimeye değil de örneğin, süperman 2 filmi izle gibi kelimelere yoğunlaşman senin için + avantaj olur.

:)

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

KLavy3 adlı üyeden alıntı

Sen uyarı almadan değiştir bence. Ayrıca sağlıklı bir seçim yapabilmen için, google adwords kullanmanı tavsiye ederim. Kelimelerinde arama hacmi ne kadar günlük aylık yıllık rekabet nasıl bunları çok iyi araştırmanı tavsiye ediyorum.

Son olarak, google, son yıllarda artık nedense yeni kelimeleri üstte çıkarmak için çok çırpınıyor. Bence ana kelimeye değil de örneğin, süperman 2 filmi izle gibi kelimelere yoğunlaşman senin için + avantaj olur.

:)

hocam açıkcası bir webmaster forumunda bu kadar basit bir şeyin yasak olacağını düşünmüyorum. her şeyden öncesi burası bir forum. en çok imleme yapılan konseptlerden birisi. her neyse biz konumuza dönelim.

dediğin gibi arama hacmi olmayan bir kelimeye yönelirsem bu kelimede birinci sayfaya çıkmanın faydasını görür müyüm gerçekten? yani google anahtar kelimeleri "bire bir" olarak eşleştiriyor diye biliyorum.
KLavy3

kişi bu mesajı beğendi.

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

• Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Army Design
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad U** Y**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 126 / 90
  • Ticaret 25, (%100)

hocam açıkcası bir webmaster forumunda bu kadar basit bir şeyin yasak olacağını düşünmüyorum. her şeyden öncesi burası bir forum. en çok imleme yapılan konseptlerden birisi. her neyse biz konumuza dönelim.

dediğin gibi arama hacmi olmayan bir kelimeye yönelirsem bu kelimede birinci sayfaya çıkmanın faydasını görür müyüm gerçekten? yani google anahtar kelimeleri "bire bir" olarak eşleştiriyor diye biliyorum.

Genel olarak film sitelerine bu şekilde bir strateji geliştirerek ilerliyor sayın "Seocu" arkadaşlarımız. Kimileri direk örneğin, "film izle" kelimesine direk yoğunlaşıyor ama mantık olarak bir düşün! Sence film izle kelimesinde 1. sayfaya çıkman için ne kadar uğraşman gerek.

1. VPS yada özel sunucun olması lazım.
2. Çok iyi editörlerin olması gerek
3. Siten anlık açılması gerekiyor v.s.

Yani bunları şimdilik yeni film sitesi girişimcileri yapamayacağı için neden " film izle" gibi kökü sağlam anahtar kelimelerine yoğunlaşır ? Çıkacağı için mi yoksa çıkamayacağı için parayı sağa sola savurduğu için mi.

Tartışmalı konu ama sen dediğimi yapmak istersen, sağlam bir film bul ve onun üzerine yoğunlaş

Anlattığım film siteleri için ama mantık hep aynıdır.
tipsychannel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 481
  • Beğeniler 160 / 69
  • Ticaret 8, (%88)

hocam url 404 hatası veriyor. ayrıca araçlardan anahtar kelime planlıyıcıya girdiğimde sonuçları görüntüleyemiyorum. kelimelerin aranma hacmine nasıl ulaşabilirim?

izmir şehir rehberi.

www.izmiralsancak.com

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

hocam url 404 hatası veriyor. ayrıca araçlardan anahtar kelime planlıyıcıya girdiğimde sonuçları görüntüleyemiyorum. kelimelerin aranma hacmine nasıl ulaşabilirim?

Hocam sebebini bilmiyorum şuan bende de 404 hatası veriyor. Belki geçici bir durumdur. Anahtar kelime planlayıcı da bazen çok az aranan kelimeler hakkında bilgi vermiyor veya bağlantıyla alakalı bir sorun olduğunda hata verebiliyor.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al