Ben bu cevabı çok beğendim.''Etkisi : facebook/istanbul uzantılı hitli bir guruba girdiğinizde en az 10 hit alacaksınız.Ardından google link uzantınızı bulup size istanbul kelimesinde puan verecektir.aradan geçen 4 gün sonrasında sitenize güncelleme yaparsanız anasayfanıza index aldığınız gün en az 2 sıra atlayacaksınız.'' Özellikle bu tırnak içinde bahsettiğin kısım işin şifresi olmuş. Teşekkürler.


Üstad adlı üyeden alıntı

Sosyal Medya Çalışmasından bahsetmişsin.Facebooku ele alarak anlatacağım.facebookdan hiti yüksek hesaplarınızdan sitenize hit vermek dereden bardakla su çekmeye benzer-keza sitene o an yüksek hit gelsede daha sonraki günler hit kesileceğinden organik gözükmeyecek bu durumda googlede sıra atlamak yerine gerilere gideceksiniz.

Facebook çalışması şu şekilde olmalıdır.

Örnek Kelimemiz istanbul güzellik merkezi olduğundan dolayı facebookda hesabızı acın arama bölümünden istanbul yazarak istanbul adı geçen kapalı guruba girin sonrasında site hakkında ufak bir yazı yazıp istanbul güzellik merkezi diye anahtar kelimeyi ekletip o gurupda paylaşın.

Etkisi : facebook/istanbul uzantılı hitli bir guruba girdiğinizde en az 10 hit alacaksınız.Ardından google link uzantınızı bulup size istanbul kelimesinde puan verecektir.aradan geçen 4 gün sonrasında sitenize güncelleme yaparsanız anasayfanıza index aldığınız gün en az 2 sıra atlayacaksınız.

Diğer sosyal paylaşım sitelerini bu şekilde kullanmalısınız.kendi sayfanızdan çok alakalı sayfalardan almalısınız. !.

Ek Olarak: Herkez Seo Öğrenmek isterken Açtığım konu ve verdiğim cevap yetersizmi geldide ilgisiz kalındı gerçekten enterasan.


Ek Olarak: Takipteyim.