öncelikle site ve reklam kazançları uzun soluklu çalışmalar sonucunda ortaya çıkıyor. canınızı sıkmadan kararlı şekilde devam ederseniz muhakkak hedeflerinize varacaksınız.

kendimden örnek vereceğim, bir sitem 2500 gösterime 20-25 tıklama alırken 600 gösterim yapan sitem 15-20 tıklama alıyor. Bu biraz hedef kitlesi ve içeriğinize gelen ziyaretçilerin davranışlarına göre değişir.

Özellikle kadınlar ve çocuklara yönelik sitelerde reklam tıklamaları çok yüksek olurken, senin benim gibi web işleriyle ilgili olan siteler fazla tıklama almıyor.

Sizin sitenizde reklam yerleşimi de uygun değil, adsense bültenlerinde sitenin en üstüne reklam koymayın verimi düşük olur diye uyarılar vardı logo altı ve makala arasına yerleştirilmesi önerilerini veriyorlar.

slider ile resimler arasına sıkıştırılmış bir reklam gördüm çok arada kalmış ve görüntüler arasında kaybolmuş gibi.

benim önerim; logo altına 1 banner reklam, makale üstüne yani makale başlığının ebatına uygun bir reklam, sağ bloktaki reklamın iyi dokunma, birde makale içine bir reklam tıklanma oranına etki edecektir. reklamlarını makalelerine yakın yerlere konumlandırman en doğrusu olacaktır.

logo altına atacağın banner reklamın altınada aynı büyüklükte bağlantı reklamı'da atarsan güzel olur.

bol kazançlar dilerim