Bu arada Müslüman arkadaşlara (dine dolaylı olarak saçmalık, sapıklık diyenlere) birkaç hatırlatma yapmak istiyorum.

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. (İsra 32)
Burada zina yapmayın değil zinaya yaklaşmayın demiş Allah.

Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar. (Müminun 1-8)
Avret yerleri erkekler için belden aşağısı, kadınlar için de avuç içleri ve yüzlerinden başka her yeri.

Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın. (Enam 151)
Bu ayette de yaklaşmayın denmiş. Yani zinaya götürecek sebeplerden, hareketlerden ve işlerden de uzak durun deniyor.

Zina sadece cinsel ilişkiye girmek demek değildir İslam'da. Kendimize Müslüman diyorsak bunları bilmemiz lazım. Ki bunlar Allah'ın sözleridir.

Not: Kimin neye inandığı açıkçası umrumda değil. Ben üzerime düşen görevi yaparak elimden geldiğince bu konuda bilinçlendirmeye çalıştım Müslümanım diyen arkadaşları. Üzerimdeki vebali attım. Gerisi size kalmış.

Not: Bazı arkadaşlar tango yapılarak mı ülkenin gelişeceğini savunuyorlar yoksa İslam yüzünden mi ülkenin gelişmediğini savunuyorlar merak ettim doğrusu.