Ülkede neler ayaklar altına alınmış, din üzerinden sömürü ile hangi cahil kafalar koyun yapılmış kimse bunlara bakmıyorda tango yapan bir kaç insana laflar yağdırılıyor. Güzel Türkiye düşüncesinden ne kadar uzak bir noktada yaşıyoruz, ne zaman bu islam alemi akıllanacak ne zaman birlik olacak. Şurada yorum yapan insalardan tutun, o olayı yerinde kınayan insanlarıda toplayın Allah adına din adına ne yaptıklarını sorun avel avel bakarlar size ama iş birilerinin dini böylesine güzel kendine alet edip kullanmasına geldiğinde herkes hurra yayılır meydana.

Elhamdülillah müslümanım, ama yaşadığım hayat şunu gösterdi ki avazı çıktığı kadar din üzerinden iş yapıp bu milleti kandıran soysuzlardan daha çok korkuacaksın keza bunlar müslümanım diyip tüm yasakları çiğneyen insanlardır, aynı şekilde aynı suçu işleyen adam açık yüreklilikle ben bunu yapıyorum diyorsa ve bunu saklamadan söylüyorsa benim gözümde daha adamdır. Ki bu bir dans bir eğlence unsuruysa, tabi ki dinimizce yasaktır ve olmaması gerekir, bir arkadaşın dostunsa karşısına geçip tatlı bir dille islamı anlatabilir hareketlerinin yanlış olduğunu söyleyebilirsin (AMA) kimse senin dinini yaşamak zorunda değil o yüzden kimse hakaret seviyesinde saçma yorumlar yapmasın keza tango dan önce siz kendinize bakın ben ne yapıyorum bu hayatta diye. Allah hepimizi ıslah eder inş.