Bilimin gizemli yönlerinden kastınız ne? Aya insan göndermek çok mu bilimsel bir şey? Neil Armstrong aydan elinde sadece bir taş parçasıyla döndü. Bunun neresi bilimsel Allah aşkına? Ülke gelişmiyor demişsiniz de savunma sanayinde yapılan üretimlere bir bakın. (Olayı siyasete çekmeyin sakın, cevap niteliğinde yazıyorum.) Bu ülke batıya özenerek gelişmez. Tam tersine benliğimizi kaybederek daha da fazla geriliyoruz.
Herkes kendi günahlarının cezasını çekecek, eyvallah. Ama bir kere kelime-i şahadet getirdiniz mi ağaçtan düşen yapraktan bile hesaba çekileceksiniz. Sizin yanlış düşüncenizi ben uyarmazsam şayet ahirette bana bu adam böyle konuşurken sen hiç uyarmadın mı diye soracaklar.
Ve son solarak dine küfür olayına girmişsiniz ve küfür edenleri örnek göstermişsiniz. Olayı neden şahıslara bağlıyorsunuz? Kişinin yaptığı büyük bir yanlıştır o. Tamamen alakasız bir örnek vermişsiniz. Hadi verdiniz sizinle tartışan şuan dine küfreden insanlar değil, hatırlatırım.
Oradaki adamlara veya buradakilere Allah adına ne yaptın diye sordunuz mu veya neler yaptıklarını biliyor musunuz da böyle bir kanıya vardınız?
Herkes kendi günahlarının cezasını çekecek, eyvallah. Ama bir kere kelime-i şahadet getirdiniz mi ağaçtan düşen yapraktan bile hesaba çekileceksiniz. Sizin yanlış düşüncenizi ben uyarmazsam şayet ahirette bana bu adam böyle konuşurken sen hiç uyarmadın mı diye soracaklar.
Ve son solarak dine küfür olayına girmişsiniz ve küfür edenleri örnek göstermişsiniz. Olayı neden şahıslara bağlıyorsunuz? Kişinin yaptığı büyük bir yanlıştır o. Tamamen alakasız bir örnek vermişsiniz. Hadi verdiniz sizinle tartışan şuan dine küfreden insanlar değil, hatırlatırım.
Oradaki adamlara veya buradakilere Allah adına ne yaptın diye sordunuz mu veya neler yaptıklarını biliyor musunuz da böyle bir kanıya vardınız?
İşte bunu anlamıyorsunuz kimse kimseye ne yaptığını anlatmak zorunda değil yada kimse kimsenin dinini yaşamak zorunda da değil, açık yüreklilikle söylüyorum ki şu piyasada müslümanım diye geçinen ve milleti soyup soğana çeviren karaktersiz kişiler yerine has delikanlı ateist tanıdıklarımdan daha çok olmasını isterdim. Benim o cümlede vurgulamak istediğim şu ahir zamanında ne yaparsak yapalım daha fazla yapmamız gerektiğidir ve bunu bu forumdaki yada orada ahali olarak millete laf yapan insanların yapmadığına inanmamdan geçmektedir.
"Aya insan göndermek çok mu bilimsel bir şey? Neil Armstrong aydan elinde sadece bir taş parçasıyla döndü. Bunun neresi bilimsel Allah aşkına?" bu cümleniz ile ne kadar uzak bir kafa yapısında olduğumuzu ve islamın bilimi desteklemesine rağmen ne kadar saçma bir yorum ve özetle dar bir bakış açısında olduğunuzu ısrarla belirtmektesiniz yazık.