isousluer adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bence bu konuyu tartışmadan bu konu ile ilgili İslam bizlere ne demiş onu araştıralım. Yoksa saçma sapan cevaplar çıkıyor ortaya. Tahrik, mahrik bilmem ne. İslam'da haram mı haram. Niye kulplar takmaya çalışıyorsunuz daha fazla anlamış değilim.

İsmail abi, Kuran-ı Kerim' de dans veya o tarzda birşey ile ilgili ayet gösterebilirmisin bana? Baktım ama bulamadım, sakın sahih olmayan hadislerle gelmeyin de.. O hadisleri dinlersek eğer Kadın sesi haram ama hepimiz günlük hayatta illaki duyuyoruz. Müzik dinlemek haram ama müzik dinleyemen var mı aramızda? Böyle binlerce örnek olabilir. Önyargıları ve kalıplaşmış düşünce yapısını aşalım bu bize yeter. Unutulmamalı ki kimse dört dörtlük bi Müslüman değil, kimsenin elindede müslümanmetre yok sen şu kadar Müslümansın sen şu kadar diyemeyiz kimseye. Herkes başkasında hata aramak yerine önce kendide arasın. Ülkede binlerce sorun var çözülmesi gereken bu absürd insanlarda dansa takmışlar, ne yeri ne sırası. Sizin dediğiniz gibi düşünsek bile bunun ne yeri ne sırasıdır bu yapılan yobazlıkdan başka birşey değildir. Biz burda adamların yediği haltı tartışırken 4matik mercedesleriyle geziyorlar, keyifleri rahat işte bu DİN TİCARETİ'nden başka birşey değildir. En büyük günâhkar bu tarikat şeyhlerinin. İçki içmez ama insanları ayrıştırır, birbirine düşürür, şifa dağıtır! para kazanır. Allah davası diye insanları kendine hizmet ettirir. başka bi halt değil, fazla uzatmayacağım mevzuyu kalın sağlıcakla.