bilgive adlı üyeden alıntı

Cebrail As. ayağa kalktı ve Cenab-ı Hak’ka teşekküren her rekatında yirmi bin sene ayakta kalmak suretiyle iki rekat namaz kıldı.

Cebrail As. namazı kıldıktan sonra Cenab-ı Hak: ’’Ey Cebrail!Sen bana ibadetimin hakikatiyle ibadet ettin. Senin ibadetin gibi hiç kimse bana ibadet etmedi. Ancak ahir zamanda bana çok sevimli olan kerim bir Peygamber gelir. Ona Muhammed (sav) denir. Onun zaif, günahkar ümmeti vardır. Onlar çeşitli fikirlerle dolu büyük günah sahibi olarak kısa zamanda, noksan ve yanılmalarla iki rekat namaz kılarlar. İzzet ve celalime yemin olsun ki, onların bu evsaftaki namazı senin namazından bana daha sevimlidir. Zira onların namazı emrimle olacak,senin namazın benim emrimle olmadı.’’ buyurur.

Sonuç olarak; bizler ahir zaman ümmetiyiz, inşallah. Yani bir tangoya bu kadar takılmamak gerekiyor bence.

haklısın bunların olacağı zaten en başından belliymiş. Bizim sınavımızda yaşadığımız zamanla ilgili oluyor. Hal böyleyken zamanın değiştirdiği edep, ahlak, haram şekilleri insanın içini acıtıyor. Benim asıl tepkim normal olarak karşılanmasına ve gelişmişlikle islamiyeti zıt kutuplar gibi gösterenlere.