ismail03 adlı üyeden alıntı

Tema mavi güzel önceki temada güzeldi ancak yalnış anlamazsanız nacizane bir düşüncem var ücretli içerikleri paylaşıyorsunuz ve bir ürününüz dikkatımı çekti güzel lazım olan bir ürün elektrik firması için kullanacağım birşey sormak istiyorum hiç w*rez düşme korkusu yaşadınız mı :)


soruyu tam anlamıyla anlamadım ücretli scriptler paylaşıyorsunuz demişsiniz...
1- Lisanslı Ürünler ( Script ) paylaşımı olduğu zaman gerekli kişilerin bildirmesi gerekiyor ve bildiri alındığı takdir script sitemizden silinmektedir.
2- Dilediğiniz scripti kullanırsınız veya kullanmazsınız size kalmış hocam.

Ek Olarak:

Samsunweb adlı üyeden alıntı

Eğer böyle bir bilgi ve beceriniz varsa boşverme yoluna gitmeyin, amaç para kazanmaksa emek verdiğinizde muhakkak kazanaksınız, bu piyasada büyük paralar dönüyor.

Aslında başvuruda bulunduğunuz sitenin ana konusu script olduğu içinde biraz tehlikeli, bunların hepsini sizin yaptığınızı düşünmüyorum, aralarında telifli ürünler olabileceğini de düşünüyorum, sitenizin genel konusu warez diye adlandırılan seçeneğe yakın konumda duruyor. Kısacası risk ihtimali yüksek bir içerik.

siz sizin rar şifrelerinden bahsetmişsiniz ama ben içinde 2 tane yazı olan içeriğinizi kopyalayıp google yapıştırıp arama yaptım 2'side sizden çok çok önce aynı makaleyi girmiş.

Eğer içinizde site yapıp adsense alacağım para kazanacağım düşüncesi varsa, nacizane fikrim bilgi yoğunluğunuz olduğu, insanların genelinin ilgisini çekebilecek, sitenizde vakit geçirebilecek konu ağırlıklı yeni bir site öneririm(adsense için)

Adsense aldıktan sonra bu sitenizede reklamları yerleştirebilirsiniz, eğer google tekrar uygun görmezse sadece o siteye reklam gösterimini kapatır okadar ama diğer sitelerinde adsense kullanmaya devam edebilirsin. Bu sitenide adsense reklamı koyduğun sitenin reklamını yapmak için kullanabilirsin.

Şimdi yandex reklamlarıda başlayacak(bildiğim kadarıyla şimdilik ziyaretçi sayısı 3000-5000 olan siteleri kabul ediyorlarmış). başka reklam platformlarıda mevcut. Kısacası yeterki ziyaretçisi olan siteniz olsun bir şekilde para kazanırsınız.

Umarım düşüncelerinize ufakta olsa katkım olmuştur. Kolay gelsin.


onaylandı hocam temadan kaynaklıymış (: