isousluer adlı üyeden alıntı

Ben de ondan bahsediyorum hocam. Olayın temeline olumsuz bakmıyoruz, çok da doğru bir şey erken teşhis mesajının verilmesi. Ama bunu ilişki durumlarını yazarak mesaj vermek tamamen saçmalık ve alakasız bir şey.

Ben bu konuyu okumadan önce listemdeki meyvelerin ne anlama geldiğini bilmiyordum, hatta araştırma gereği dahi duymadım. Ama o meyveleri koymak yerine meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır yazılsa asıl verilmek istenen mesaj söylenmiş olacak.

Hocam saçmalık ve alakasız diyorsunuz fakat başka hangi yolla bu kadar büyük bir tepki verilmesi sağlanabilirdi ki? Bence çok akıllaca bir eylem bu.

Meme kanserinde erken teşhis önemli diye tüm insanların durum atacaklarını sanmıyorum ama mesele ilişki olunca herkes durumunu meyvelerle değiştirdi. Bu da araştırılmasına sebep oldu.

Araştırmaları demek öğrenmeleri demek :)

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

İşte ne alakası var insanın medeni durumu ile meme kanserinin? Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır diyerek verilmek istenen asıl mesajı verin.

Çünkü bu sosyolojik bir şey. İnsanlar ilişki durumlarını bir yolla belirtmeyi istiyorlar. İnsan psikolojisi buna elverişli. Bu yüzden bu yöntem kullanılıyor olabilir mi?