isousluer adlı üyeden alıntı

O zaman ortada büyük bir sorun var demektir. Amaç meme kanseri değil medeni durumu bekar olan insanları avlama sanatına dönüşür. (Ki internet ortamındaki tepkilere göre de böyle olduğu açıkça belli.)

Hayır. O tepkileri verenler zaten meselenin özüne inmek istemeyenler. Her zaman bir şeyler yanlış yöne çekilir, hemde her zaman. Bu tarih boyunca da böyle olmuştur.

Einstein atomu parçadı fakat atom bombası yapılsın diye değil mesela? Olumlu ve olumsuz olarak bakabiliriz olayın özüne.

Önemli olan olumsuz olan olumlu olan şeyi bastırıyor mu? Bence bastırmıyor. Çünkü ne kadar insan meme kanserinde erken teşhisin önemli olduğunun bilincine varırsa o kadar insan bu meretten fazla sıkıntı çekmeden kurtulur.

O sanata dönüştürmek isteyenlerde bırakın dönüştürsünler hocam. O meyve isimlerinin meme kanseri amacıyla koyulduğu bilinecek sonuçta.

Medya bangır bangır bağıracak meme kanserinde erken teşhis diye. Önemli olan bu. İnsanlar aralarında konuşacaklar mesela.

Yani bunun medeni durumla yapılması bence daha iyi çünkü bu şekilde herkese ulaşılabiliyor. Ben olumlu tarafından bakıyorum.

Beni ilgilendiren o kadın avlama sanatına dahil olan kesim değil. Kaç kişinin kurtulabileceği. Kaç kişinin bilinçleneceği...