castiel adlı üyeden alıntı

Abicim bilmeden yorum yapmayın lütfen bu tür ailevi konularda çok hassasımdır bu insanlar ile aynı evde yaşamadan ne olduğunu ne siz ne bizler bilemeyiz bu yüzden lütfen birilerinin ailesi hakkında yorum yaparken o bilgiye sahip olduğunuzu bilinde söyleyin şimdi acunun avukatları sizi dava etse ne olacak ? buraya gelip sizde yardım konusu mu açacaksınız ? kendinizi zor duruma düşürmeyin ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum


Ne alakası var efendim. Yasal konularda neyi, hangi kelimeyi nerede kullandığımı çok iyi bilirim ben. Mesleğim bu çünkü benim. Şikayete konu bir kelime kullandığımı nereden çıkartıyorsunuz? Hiçbir içtihatta bile bulamazsınız söylediğim kelimeler ile ilgili yargılama. Size konuyla ilgili yorumlar ve gazete küpürleri sunabilirim çünkü. Bunun yanı sıra uzatmak istemiyorum ve elbette aile içi ilişkilerini bilemem, haklısınız. Hatta bunun doğruluğu konusunda bile size kanıt sunamam. (Gazete küpürleri ve yorumlar harici) Fakat, bilmenizi isterim ki; hakkınızda olmayan kişisel yorumlarımın beni ve söylediğim kişiyi ilgilendirdiğinden eminim. Saygılar.

Ek olarak; Bu arada yardım teklifiniz için teşekkür ederim. Ancak kendi işimi kendim görmeyi severim. Dilerseniz forumdaki mesajlarımı bir inceleyiniz, bu güne kadar yardım istemedim ama bu yardım isteyemeyeceğim anlamına mı gelmeli?

Yahu son bir düzeltme yapayım, senden de özür dileyeyim. (Özür dilerim) Her ne kadar mesleğim de olsa, sert çıkıldığını hissedip, size karşı da biraz sert çıkmışım. Kusuruma bakmayın. Ben evli ve iki kız çocuğu babasıyım. Benim de bu konuya olan duyarlılığımı bilmelisiniz. Bu kişinin boşandığı eşinden olan çocuğunun kameralar karşısında ağladığını görmüştüm ama eldeki tek görgüm bu değil tabi.