bilgive adlı üyeden alıntı

Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Çünkü artık kimsenin seo'yu anlamasına gerek kalmadı. Sanırım röportaj toplantıdan önce yapılmış çünkü, daha önceki sağolsun arkadaşın notlarını okuduğumda seo yerine özgün olun notunu gördüm. Bu nedenle seo'yu bitirdiği için Google'a teşekkür e-postası göndermeyi planlıyorum. Allah razı olsun bu Google'dan. Ben 1993 veya 1995 yılında web tasarımı bıraktığımda seo denilen zımbırtı böyle değildi. Fakat dediğim gibi arkadaş hala toplantıdan önce, firmalar yeni seoya alışıyorlar filan diyor. Allah bize tek bir tane bile seocunun kalmadığı günleri gösterir inşallah. Fakat o notlardan bir de bir şey dikkatimi çekti. Her geçen gün internet ile ilgili yeni bir kelime bulunuyor. Bence bunlar da bulunmamalı. Bence seo gidip bir ağaca çaput bağlamaktan farksız.

Yalnız şuna bittim: (Sorulan soru üzerine) Etkinliğin vermek istediği mesaj, seozeo burda ve sektörün lideri gerçekten sektörün lideri aslında, dürüst olmak gerekirse şimdi (buraya kadar ne söylüyor, sonra ne?) sana burada çok daha farklı şeyler işte sektöre yön veriyoruz demek filan isterdim. (Sonra toparlama gayretleri) Tabii ki bunlar yan faydalar ama her şeyden önce seozyonun biz varız deme yetkinliği e aynı zamanda sektörden, yurt dışından..... bla bla bla Olmamış, adapte olamamış arkadaşımız. Allah yardımcısı olsun. Bana kalırsa, kendisine bir web sitesi kursun şimdiden çünkü yakında seo meo zeo teo filan kalmayacak. (Bana göre)

Benimle ilgisi yok ama sabanci holding ve fox tv referanslari arasinda oldugunu biliyorum o yuzden baska site acmasina gerek yok.