lostyazilim
tr.link

ThemeForest Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

15 Mesajlar 2.541 Okunma
acebozum
tr.link

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba değerli WmAraci.Com üyeleri,

ThemeForest'tan ilk defa paraya kıyıp tema almayı düşünüyorum. Beğendiğim temaya gitmek için tıklayın.

Fakat birkaç sorum var. ThemeForest hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ödeme sistemi nasıl ? Temaları iyi mi ? Memnun olmadığınız durumlar nelerdir ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Temaları ve geliştiriciler muazzam insanlardır
ödeme sistemi çok güzel kredi kartı yada paypal kullanabilirsiniz
Temaların tamamı responsive ve günceldir türkiyedeki gibi bir altığınız tema 2 ay sonra kullanılmaz hale gelmiyor.Memnun olmama gibi bir durumum hala bir ürünüm satışa sunulmadı 1 ay geçti o onun dışında sorunum yok :)

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Temaları ve geliştiriciler muazzam insanlardır
ödeme sistemi çok güzel kredi kartı yada paypal kullanabilirsiniz
Temaların tamamı responsive ve günceldir türkiyedeki gibi bir altığınız tema 2 ay sonra kullanılmaz hale gelmiyor.Memnun olmama gibi bir durumum hala bir ürünüm satışa sunulmadı 1 ay geçti o onun dışında sorunum yok :)

Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin yorumunuzdan sonra bir soru daha geldi aklıma. Mesela v1 versiyonu olan bir temayı satın aldım. Bu temanın v2 versiyonu çıktığında sıfırdan tekrar para mı vereceğim yoksa, v1 zaten vardı onun üstüne üç beş kuruş daha atıp öyle mi temin ederim ?

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
Temaları sağlamdır. ben hep oradan alırım. Müthiş bir sistem bence. Senin ödediğin ücretin yarısı themeforest'e yarısı yapan adama gidiyor. İnanılmaz rakamlar dönüyor. Onun dışında @Mrctcn arkadaşımızında dediği gibi yolladığın ürün iyice mıncık mıncık edilip öyle satışa sunuluyor. Hata varsa red alırsın, 2. hatada geçici blok 3. hatada mute sistemi söz konusu...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

Temaları sağlamdır. ben hep oradan alırım. Müthiş bir sistem bence. Senin ödediğin ücretin yarısı themeforest'e yarısı yapan adama gidiyor. İnanılmaz rakamlar dönüyor. Onun dışında @Mrctcn arkadaşımızında dediği gibi yolladığın ürün iyice mıncık mıncık edilip öyle satışa sunuluyor. Hata varsa red alırsın, 2. hatada geçici blok 3. hatada mute sistemi söz konusu...

Şu mıncık mıncık olayını anlamadım. Biraz daha açabilir misiniz ? :)

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)

KaanGundovan adlı üyeden alıntı

Şu mıncık mıncık olayını anlamadım. Biraz daha açabilir misiniz ? :)

İyice kontrol ediyorlar. En ince ayrıntısına kadar. Hizalamada yarım cm ayağını kaydırır :)

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

İyice kontrol ediyorlar. En ince ayrıntısına kadar. Hizalamada yarım cm ayağını kaydırır :)

Zahmet olmazsa bana önerebileceğiniz hem kurumsal hemde kişisel bir blogta kullanabileceğim beğendiğiniz tasarımları gösterebilir misiniz ?

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

Bakalım ne olacak ince eledikleri doğrudur ilk ürünümüzde uçurmasalar bari :) hala bekliyorum canımı sıkıyor bu durum

bu arada hocam isterse üzerine 500 sürüm çıksın para vermezsiniz ücretsiz güncellemeler

birfincanask birfincanask Online Projeler, SMMM Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek E-Ticaret, SMMM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 147 / 23
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba, themeforest bencede guzel ve kullanışlı tema ve eklentilerin olduğu bir alan fakat ben 2013 yılında magzimize theme adıyla bir tema aldim. Fakat sonra yardim gerektiğinde tema saticisinin artik olmadigini gordum ve dolayisiyla yardim alamiyorum yada guncelleme imkani ortadan kalkıyor. Bu gibi durumlarda ne yapmam gerekiyor?

• Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

birfincanask adlı üyeden alıntı

Merhaba, themeforest bencede guzel ve kullanışlı tema ve eklentilerin olduğu bir alan fakat ben 2013 yılında magzimize theme adıyla bir tema aldim. Fakat sonra yardim gerektiğinde tema saticisinin artik olmadigini gordum ve dolayisiyla yardim alamiyorum yada guncelleme imkani ortadan kalkıyor. Bu gibi durumlarda ne yapmam gerekiyor?

Hocam konum uzun zamandır güncel değildi. Konuyu güncellediğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Sorununuza cevap vermek isterim ancak kesinlikle doğru olduğunu söyleyemem, çünkü mantıken cevap vereceğim. Eğer bana böyle bir durum olsaydı, tema yapımcısının mailini arardım ve bulduğumda kendisine yazardım. Theme Forest'ta eğer üyeliği yoksa demek ki artık orasıyla çalışmıyor. Bizzat kendisine ulaşıp durumu izah ederseniz, yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ancak maili attıktan sonra uğraşmamak için geri dönmeyebilirde. (Yabancılarda pek böyle bir şey yok, geri dönecektir diye tahmin ediyorum)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al