Merhaba Arkadaşlar İnternet Dünyasında bulunmamdan dolayı birçok konuda yanlışları görerek doğru sonuçlara nasıl ulaşılabildiğini analiz edebilme fırsatım oldu.Google Adwords olsun,Google Adsense Olsun,Seo Olsun,İnternette Nasıl para kazanılabilir şeklinde bilgi birikimim olsun,Herşeyı A'dan Z'ye Gerçek,Kullanışlı,Doğrudan işinize yarayabilecek bilgilere sahibim.

Örnek olarak birkişi cebimde 500 TL var bir ayda 2.000 TL nasıl yapabilirim dese,biraz azimde varsa oturduğu yerden nasıl kazanabileceğini biliyorum.

Ki benimde gelirim Hatrı sayılır bir derecede.Geçende Konu açmıştım internette her siteyi istediğiniz kelimelerde 1.ci sıra yapabilseydiniz Ne yapardınız diye.Şuan Düşünüyorumda Neden Bilgimi satmıyayım.

Bir döküman halinde en gerçek,kolay anlaşılır bir dilde,Google Adwordsla Potansiyel Müşterilere Nasıl ulaşılır,Google Adsenden En çok nasıl ve ne şekilde para kazanılabilir,En doğru Seo Nasıl bireysel olarak nasıl yapılabilir,İnternetten Luzumsuz işler haricinde nasıl gerçek para kazanılabilir.Şeklinde bunları döküman haline getirsem bir web sayfası açsam 5 TL ye bilgimi Satsam Tutarmı Sizde.?

Endişelerim : hazırlamış olduğum dökümanın bir kişi tarafından satın alınıp bunu çoğaltarak bedava sunması.

Yani size böyle birşeyle gelinse 5 TL ye satın alırmıydınız?


NOT :

Arkadaşlar Bazı arkadaşlarımız konuyu anlamadan abidik kubidik cevaplar vermekte.Oyüzden Algılama ile ilgili bazılarının konuyu anlaması için açıyorum..

1-Şuan Paket yada Bilgiyi satmıyorum-Referansların varmı diye sormayın-İkna edilecek referanslarım olağandan fazla var.

2-Bu iş tutmaz,hayal diyebilirsiniz,Dikkat ederseniz beyin fırtınası bölümüne konu açıldı,Hayalimin ben arkasındayım sadece sizden istediğim Böyle birşey yaptığımda nasıl ve ne şekilde olursa alırdınız.

3-seo ile ilgili konularında bilgilendirici birşey bulmadım diye söyleyenler var...Oturupda seoyu baştan aşağı anlatarak burda amme görevi yapacak değildim elbet.

4-Fikri olan yazsın lütfen.