Telif hakkı materyalleri yayınlamazsan acun medya avukatları avucunu yalarlar. Programla ilgili yayınladıklarınız telif hakkı kapsamına girmez zira halka açık yayın yapan bir proje dir. Misal lig tv içeriğini yayınlarsanız telif hakkına takılırsınız. Lakin kaynak göstermeye unutmayın. En basiti şöyle düşünün bir program gelsin aklınıza ve bakın kaç haber sitesinde var. Bu biraz da korkutma amaçlı olan bir hareket. Örnek vermek gerekirse Gençler sigorta diye bir müşterim vardı .com domainli. Aynı firma isminde birde Ankara'da varmış ve müşterimizi dava açmak ile tehdit etmiş. Yaptığım hareket aynen şu oldu. Domain bilgilerine kendi firma bilgilerimi yazdım ve siteyi kapatmadan devam ettirdim. Bir nevi gel bide beni tehdit et de görelim der gibi. Yasal olarak sadece .com.tr yada gov uzantılı domain adreslerinde hak talep edebilir o da evraklarıyla başvuruda bulunur kabul görünürse size sormazlar zaten direk diğer tarafa geçer domain. Şu anki sitenizi 100 000 dolar da verseler siz kendi elinizle vermediğiniz sürece bir şey yapamazlar.