Ne kadar iyi niyetlisin ama tv reklamlarında bile rakibini karalamaya çalışanlardan "keyword genel bir kelime" diye düşünüp adwords reklamı verdiğini düşünmek yanlış olur?
Sahibinden'in pastasından pay kopartmaya çalıştıkları açık ve net ortada. Ayrıca sayfa to arttırmayı sitenin doğal google sıralamasını seo çalışmalarını etkilediği düşüncesi ile diyorsanız, adwords ile sayfa to arttırmanın çok fazla önemi önemi de yok.
Sahibinden'in pastasından pay kopartmaya çalıştıkları açık ve net ortada. Ayrıca sayfa to arttırmayı sitenin doğal google sıralamasını seo çalışmalarını etkilediği düşüncesi ile diyorsanız, adwords ile sayfa to arttırmanın çok fazla önemi önemi de yok.
İnternet aleminde hangi mecradan işten yol aldığınızı bilmiyorum ama eğer ki yol alıyorsanız birilerinin pastasını küçültmüyor musunuz? Adamların taktiklerini eleştirmiyorum. Sadece bilgiji nickli kişinin SADECE tekrar okuyalım sadece adwords kampanyalarındaki url'ye keyword eklemenin ne anlama geldiğini açıklıyorum. Cevap verecekseniz içinizdeki arabam.com a kininizle değil bahsettiğim adwords kriterleri ve tekniklerinden olursa sevinirim :)
Taktiklerine yorum yapasım nedense gelmedi ilgilenmiyorum, ilerlemek istiyorlar çamur atarlarsa ayıp ederler fakat başka bir kişi daha demişti rekabeti izlemek bence zevkli. Neyin kafasını yaşayayım ki başka :)