günlerdir bu konuyla alakalı bir kaç satır makale yazmayı düşünüyordum. Burada bu konuyla alakalı bir başlık açılınca buraya bir kaç bişey yazmak istedim.
Aslında bu türlü reklamlar rekabetin ne kadar zirvede olduğunu kanıtlıyor.Ancak arabam.com bu yolun çok başında .Aslında arabam.com un 4 eylül 2014 tarihinde Altın Örümcek ödül töreninde Türkiye’nin en iyi Seri İlan sitesi seçilmesi onları doğru ar-geler yaptığına ve bu sektörde tutulmaya başladığının göstergesi .
Sıra geldi hurriyetemlak.com a ; emlak sektöründe zaten bana göre lider durumdaydı ama sarı taban üzerinde siyah yazıyla herşeyisatan.com yazarak direk sahibinden.com a atıfta bulunması harikaydı .
Türkiye internet mecrasında Avrupa'da sayılı yerlerde ve her geçen gün dahada büyüyerek Avrupa 'da söz sahibi olamaya başladı .İşte bu reklamların mimarisi sahibinden.com a gelecek olursak ; Sahibinden.com, ödül organizasyonlarından “The Stevie Awards” tarafından, “En İyi Bireysel Ürün ya da Servis” kategorisinde, “Haritada Emlak Arama” uygulamasıyla gümüş ödüle layık görüldü.
Stevie Ödülleri nedir?
Stevie Ödülleri,dünyanın önde gelen iş ödülleri vardır .
StevIe Ödülleri 2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiriyor.
yazan: aktuel söylesi