Süha Mete adlı üyeden alıntı

Offline'da ne yapıyorlar ilgilenmiyorum hocam başta belirttim. Çamur atıyorlarsa ayıp da ediyorlar dedim. Sadece milletin binlerce kişinin sorgularında geçirdiği sahibinden kelimesi bir siteye ait olamaz. Binlerce kişiden mi vazgeçecek olası rakipler sırf o site çok markalaştı diye?

Genel keyword değilse sahibinden kelimesi size göre, evet görüş farklılığı der susarım. Fakat bana göre genelin alasıdır. Sahibinden kelimesiyle kaç ilan vardır gazetede, bugün bir şey almak isteyenin ağzında sahibinden kelimesi ne kadar gezinir, afişlerde arabaların üstünde ne yazar, örnekler artar hocam. Bence genel, sizce değilse dediğim gibi susarım.


İyi politika yapıyorsunuz.

Bana göre genel bir keyword değil demedim. Demediğim şeyler üzerinden yorumlar yapıyorsunuz ya komik oluyorsunuz.

Kelime genel bir kelime ama Türkiye'nin en büyük markası olmuş. Türkiye'nin en büyük markası olması kelimenin genel kelime olmadığını ortaya çıkartır mı? Çıkartmaz. Kaldi ki genel kelime veya özel bir kelime olması da internet üzerinde reklam verilmesine engel değil.

kelime genel bir kelime, ayrıca markalaşmış bir kelime şimdi burada bu kelimeyle ilgili adwords reklamı verilmiş.

Tv reklamlarında bu kelimedeki markayı hedef alan firma'nın İnternet reklamlarında o kelime üzerinden hedef kitle araması sadece o kelimenin genel olmasından değil ayrıca o markanın pasta payından da beklentisini gösterir.

o kelime genel değil demedik, kullanmamaları gerekir demedik, niye kullanmış demedik, kullanmasının yanlış olduğunu da demedik. Demediklerimiz üzerinden bu kadar yorum yapmanız çok ilginç

Sadece kendimize göre adamların niyetiyle ilgili yaptığımız yorumda konuyu bukadar kişiselleştirmeniz ve hakaret etmeniz ruh halinizin kötü gidişte olduğunu gösteriyor.

Söylediğiniz itham için sizi Allah'a havale ediyorum. Yaptığınız yanlışın farkına varmak yada varmamak bütün mesele bu.