Bir sürü atıp tutan var yok şu kadar kazanırsın falan filan diye pek aldanma. Sitenin içeriği çok önemli. Rekabeti çok bir kelime olmadığı sürece 3.5k hite 35 tl alamazsın.
Elimde birsürü site var hiçbirinin kazancı hiti ile orantılı değil. Nadir bazı sitelerim sadece o oranda kazandırıyor. Hitin geldiği konularda çok önemli.
Örnek 5k site günde 10 lira zor bırakıyor.
Başka bir site, 5k hite 70 liraya kadar çıkıyor.
İstediğin kadar yerleşim dene site içeriği çok daha önemli. Bazı sitelerden 1k hit ile de 35 tl kazanırsın. bazılarından 20k hitle bile zor kazanırsın o parayı.
Kazanamazsın diye birşey yok ama hit bu kadarsa bu kadar kazanabilirsin yerleşim yap diyenleri çok gördüm.
Elimde birsürü site var hiçbirinin kazancı hiti ile orantılı değil. Nadir bazı sitelerim sadece o oranda kazandırıyor. Hitin geldiği konularda çok önemli.
Örnek 5k site günde 10 lira zor bırakıyor.
Başka bir site, 5k hite 70 liraya kadar çıkıyor.
İstediğin kadar yerleşim dene site içeriği çok daha önemli. Bazı sitelerden 1k hit ile de 35 tl kazanırsın. bazılarından 20k hitle bile zor kazanırsın o parayı.
Kazanamazsın diye birşey yok ama hit bu kadarsa bu kadar kazanabilirsin yerleşim yap diyenleri çok gördüm.
Katılıyorum. Ama şu varki adsense 2014 yılına girdiğimizden beri yayıncılarına fazla ücret vermiyor. Çoğu kişi eski hiti almsına rağmen reklam tıklamalarının düştüğünden şikayetçi. Google amca tıklamaları saymıyor olabilir mi:-) Google herkesi adwordse bağımlı yapmak için bol keseden dağıttığı kuponların reklam tıklamalrını geçersiz sayıyor olabilir mi:-) son 2 haftadır konun çözümü ile okdar çok araştırma yaptım ki 1 tane çözüm yok. İstediğin kadar yer dene, risk alıp reklam sayısını yükselt ne yaparsan yap sonuç hep aynı. Eski tat yok.