lostyazilim
tr.link

Alexa'm düştü normal mi?

12 Mesajlar 2.360 Okunma
lstbozum
tr.link

OntiverO OntiverO Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Köy baytarı
  • Konum ABD
  • Ad Soyad L** O**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 16 / 3
  • Ticaret 41, (%100)
Alexa onemli fakat her zaman bir sitenin popülaritesi alexa ile olculmez. Bircok kurumsal sitenin alexasi yerlerde fakat yaptiklari isler buyuk oldugundan gunluk 50-100 ziyaretci bile girse onlar icin yeterli olmaktadir.

Alexaya bu kadar takmayin, siz ozgun birseyler yaptikca zaten basari gelecektir.
mehmettrsc26

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mehmettrsc26 mehmettrsc26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 17 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Sitenizi Alexa değerlerine göre yönetmeniz çok yanlış. Hit verilerinize bakın sizi tatmin ediyorsa diğer değerleri önemsemeye gerek yok.

Şu anda tatmin etmiyor ama bekliyorum sonuçta daha yeni kurdum 1 ay takip edicem eğer artış olmazsa bırakıcam.

Ek Olarak:

OntiverO adlı üyeden alıntı

Alexa onemli fakat her zaman bir sitenin popülaritesi alexa ile olculmez. Bircok kurumsal sitenin alexasi yerlerde fakat yaptiklari isler buyuk oldugundan gunluk 50-100 ziyaretci bile girse onlar icin yeterli olmaktadir.

Alexaya bu kadar takmayin, siz ozgun birseyler yaptikca zaten basari gelecektir.

Benim sitem bir spor haber sitesi şu anda öznellik'ten pek bahsedemiyorum.Çünkü sürekli güncel bilgiler veriyorum fakat bunun yanında tek başıma öznelliğe vakit ayıramıyorum.
OntiverO

kişi bu mesajı beğendi.

Bir Mehmet Turşucu Klasiği
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al