Site bende açılıyor.
Bazen oluyor isimtescil deyince bende korktum bende orayla çalışıyorum güncelleme yapıyordum aha gitti dedim.
Bilgisayarınzdan ve ya modemden kaynaklı bir sorun. Bilgisayarınız ccleaner programı yükleyin, günlük register kayıtlarını düzeltin. Çerezleri temizleyin. Kendim w7 kullanıyorum yaklaşık olarak 2 senedir format atmadım. Biraz pcyi düzgün kullanmak gerekiyor, öyle her şeyi yüklemeyeceksiniz.
Bilgisayarınzdan ve ya modemden kaynaklı bir sorun. Bilgisayarınız ccleaner programı yükleyin, günlük register kayıtlarını düzeltin. Çerezleri temizleyin. Kendim w7 kullanıyorum yaklaşık olarak 2 senedir format atmadım. Biraz pcyi düzgün kullanmak gerekiyor, öyle her şeyi yüklemeyeceksiniz.
İsimtescil bir ara böyle bir sıkıntı yaşatmıştı tüm kullanıcılara bende bir anda ondan kaynaklı sandım.
sunucu çalışmaları varmış hybrid panelde uyarı veriyorlar zaten. 30-31 ekim arası sıkıntılar olabilir.
Acaba bende ki sıkıntı da o yüzden mi ? Bende siteme giremedim dünden beri. Adamlara (isimtescil) yazdım , config dosyası .htaccess vs dediler. Bende sinirlendim tüm wordpress i tekrar kurdum. Sonra girmeye başladı ama şimdi yine giremiyorum .s Sizde açılıyor mu benim sitem ?
not : arkadaşlar kesinlikle hit çekmek için yapmıyorum , dünden beri 1-2 konu açtım konuyla ilgili zaten forumda :
sitem imzamda ki site